breaking news

“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ” ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ: ΠΟΣΟ “ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ” ΕΙΝΑΙ;

6 Ιουλίου, 2018 | by rodopinews
“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ” ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ: ΠΟΣΟ “ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ” ΕΙΝΑΙ;
ΞΕΝΤΥ-TORIAL (ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ)
0

Σφοδρή επίθεση “εναντίον όλων” έκανε ο συνδιοργανωτής του “μακεδονικού” συλλαλητηρίου Κομοτηνής Μιχάλης Κακουλίδης, αμέσως μετά το πέρας της διοργάνωσης το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2018.

Αφορμή για αυτό το ξέσπασμα εκ μέρους του ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, όπως ο ίδιος το παρουσιάζει καθώς, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την διοργάνωση η συμμετοχή των πολιτών ανήλθε σε 1.000 περίπου άτομα ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον διοργανωτή οι παρευρισκόμενοι ήταν τουλάχιστον 2.000 και θεωρεί ότι τα ΜΜΕ των αδικούν. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος επανήλθε με νέο σχόλιο, το οποίο όπως ανέφερε βασιζόταν σε πληροφορίες από την Αστυνομία, και σύμφωνα με το οποίο η συμμετοχή του κόσμου ήταν …άνω των 4.000 ατόμων!

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ζητήματα απλής αριθμητικής και αρχίζει η κομματική προπαγάνδα και η λάσπη συνοδευόμενη από τους γνωστούς ακροδεξιούς “Μπαρμπαρουσισμούς”…

Το πρώτο που έκαναν οι δύο συνδιοργανωτές του συλλαλητηρίου Μιχάλης Κακουλίδης και Ντίνα Τοκούτση αμέσως μετά την απρόσμενη, σύμφωνα με τους δύο, συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν, ήταν να πανηγυρίσουν με τον τρόπο …του Μαραντόνα! Δηλαδή με τα δύο δάχτυλα σηκωμένα προς την κατεύθυνση όλων όσων οι ίδιοι, σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό, θεωρούν ως “εχθρούς”: τους μη νεοδημοκράτες και μη χρυσαυγίτες και φυσικά τους δημοσιογράφους!

Την τιμητική μου φυσικά στα σχόλιά τους είχα προσωπικά εγώ με ένα σωρό χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς – προϊόντα λογικών αλμάτων τα οποία συνηθίζονται στον χώρο της δεξιάς και ακροδεξιάς. “Εγραψες αυτό” (άλλο έγραψα αλλά τι να πεις εφ’ όσον οι ίδιοι κατάλαβαν “αυτό”), “φοβήθηκες να έρθεις” (λες και έχω ξαναπάει σε ιδιωτικές εκδηλώσεις δεξιών και ακροδεξιών κομματικών στελεχών και θα το έκανα τώρα), “σε πόνεσε η επιτυχία” (αυτό μάλλον κατάλαβαν…) και ένα σωρό προσβολές και υποτιμητικά σχόλια τα οποία “κρατούσαν έτοιμα” καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχα κριτικάρει την διοργάνωση αυτή όσο κανείς άλλος. Στην συνέχεια και εφ’ όσον δεν ενέδωσα στον εκβιαστικό αυτό τρόπο σχολιασμού τους και δεν συμφώνησα πάλι με τα λογικά τους άλματα, ξεκίνησαν να εμπλέκουν στις επιθέσεις τους και τρίτα πρόσωπα, προκειμένου να με πιέσουν / εκβιάσουν περισσότερο και ο διάλογος μαζί τους τερματίστηκε εκεί.

Το “ακομμάτιστο” συλλαλητήριο

Για τις ανάγκες του “πατριωτικού” μάρκετινγκ οι δύο συνδιοργανωτές για πολλές ημέρες προσπαθούσαν, κυρίως μέσω του διαδικτύου, να διαφημίσουν την κομματική σαμαρική φιέστα ως “ακομμάτιστο συλλαλητήριο για την Μακεδονία”. Τους κατέκρινα δημοσίως και πολλές φορές γι αυτή τους την υποκρισία και οι ίδιοι απαντούσαν με ειρωνείες και σχόλια επιπέδου “πλακίτσας” δημοτικού σχολείου, προφανώς από την αμηχανία τους ενώ αμέσως μετά το “ακομμάτιστο συλλαλητήριο” που τους έκανε να αισθάνονται “δυνατοί” (καθώς νόμισαν πως οι εκατοντάδες του κόσμου που ανά διαστήματα πέρασαν από την συγκέντρωση ήταν οπαδοί τους…) ξεκίνησαν μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και λεκτικών επιθέσεων.

Εφ όσον λοιπόν τα δύο στελέχη της Ν.Δ. το επέλεξαν να γίνει έτσι, ας δούμε με στοιχεία πόσο “ακομμάτιστο” ήταν το συλλαλητήριο στην βάση του.

Μιχάλης Κακουλίδης: ξεκίνησε από την Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη νέος, μετά πέρασε στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη όπως ο ίδιος λέει “λόγω Σαμαρά”, μετά επέστρεψε στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε και στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ντίνα Τοκούτση: τοπικό κομματικό στέλεχος της ΝΟΔΕ Ροδόπης με χρόνια ενασχόλησης με τον τομέα γυναικών και υγείας με ενεργό ρόλο σε παλαιότερες δημοτικές αρχές και περιφερειακές διοικήσεις.

Χρήστος Γεωργίου: από τα ιδρυτικά στελέχη στην Χρυσή Αυγή Ροδόπης.

Νίκος Τσουμαρέλης: πρώην επικεφαλής στην Χρυσή Αυγή Ροδόπης και μέλος ένωσης αποστράτων.

Λευτέρης Αλατζάς: σημερινός επικεφαλής στην Χρυσή Αυγή Ροδόπης.

Στέφανος Κούκλαρης: υπεύθυνος Ροδόπης της Ενωσης Βασιλοφρόνων “Εθνική Ελπίδα”, θαυμαστής του δικτάτορα και διοργανωτή πραξικοπήματος Γεωργίου Παπαδόπουλου και παλαιότερα στην τοπική οργάνωση του ΛΑΟΣ Ροδόπης.

Συγχωράτε με παιδιά αλλά δεν βρίσκω τίποτε το “ακομμάτιστο” όχι στα ίδια τα άτομα που συμμετείχατε στην διοργάνωση (εκείνο το βράδυ μπορεί να βγάλατε την κομματική σας στολή και να βάλατε την φορεσιά του σούπερμαν για να σώσετε τον κόσμο και φυσικά την Μακεδονία) αλλά στα ίδια τα κίνητρά σας. Ατομα του δεξιού και ακροδεξιού χώρου με προφανώς κοινή ιδεολογία και ιδεοληπτική γραμμή (“οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάνε την πατρίδα”, “να πέσει η κυβέρνηση”, “ζήτω ο Παπαδόπουλος” κ.ο.κ.) και τα ίδια κίνητρα: την ατομική σας ανάδειξη στο στενό κομματικό σας περιβάλλον.

Που λοιπόν βρίσκεται το “ακομμάτιστον” της όλης υπόθεσης, μόνο εσείς το γνωρίζετε.

Ποιος διοργάνωσε το … “συλλαλητήριο χωρίς διοργανωτή”;

Σε ότι αφορά σε αυτά τα “μακεδονικά” συλλαλητήρια των ημερών, η διοργάνωσή τους γίνεται με τον γνωστό τρόπο της απόκρυψης και παραλλαγής τον οποίο προσπαθεί, όχι και τόσο πετυχημένα, να ακολουθεί και η νεοναζιστική οργάνωση “Χρυσή Αυγή” λόγω των προβλημάτων της με τον νόμο. Ετσι λοιπόν, ενώ οι διοργανωτές ατομικά είναι γνωστοί παντού, προς τα έξω οι ίδιοι παρουσιάζονται ως “πολίτες με ανησυχίες” ή ως “απλοί  συμμετέχοντες”. Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει κάποιος “κρυφός” κατευθυντήριος πυρήνας ο οποίος σε πανελλαδικό επίπεδο συντονίζει σε μεγάλο βαθμό τους κατά τόπους “ανησυχούντες πατριώτες” και τα συλλαλητήρια γενικότερα και κανείς, χωρίς την έγκριση αυτού, δεν θα μπορούσε να διοργανώσει κάτι εκτός γραμμής.

Οσον αφορά στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής κύριοι διοργανωτές ήταν ο Μιχάλης Κακουλίδης και η Ντίνα Τοκούτση, επίσημα κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ Ροδόπης και οι δύο, ο πρώτος μάλιστα και υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ Ροδόπης τον Μάιο ενώ σε δεύτερο ρόλο βρισκόταν κάποιες τοπικές ενώσεις αποστράτων και γνωστά στελέχη από την τοπική Χρυσή Αυγή Ροδόπης, τα οποία είχαν αναλάβει και την “περιφρούρηση”. Τοπική Νέα Δημοκρατία, συνταξιούχοι ένστολοι και τοπική “Χρυσή Αυγή” λοιπόν ήταν οι υπεύθυνοι γι αυτό το “ακομμάτιστο” συλλαλητήριο για όσους δεν είναι λάτρεις του ψέματος και της κομματικής προπαγάνδας και όσοι, εκατοντάδες ή χιλιάδες, ακολούθησαν αυτή την πορεία νομίζοντας πως το κάνουν “για την Μακεδονία”, θέλοντας και μη, την πολιτική γραμμή αυτών των κομμάτων υποστήριξαν.

Για όλα φταίνε οι (μη ακροδεξιοί) δημοσιογράφοι!

Φυσικά από κάθε ακροδεξιά ρητορική δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα “φόβητρο” για τους ακροατές, ένας μπαμπούλας ως ο “κακός της υπόθεσης” ώστε να αναδειχθεί το θεάρεστο κίνητρο του “καλού της υπόθεσης”. Ο “μπαμπούλας” αυτής της διοργάνωσης ήταν …οι δημοσιογράφοι της Κομοτηνής ενώ ιδιαίτερα αρνητική αναφορά ο Μιχάλης Κακουλίδης έκανε στην τοπική ΕΡΤ (πως τόλμησε και την άνοιξε ο Τσίπρας ενώ την έκλεισε ο Σαμαράς, αυτά δεν συγχωρούνται…) ζητώντας μάλιστα ξανά “μαύρο στην ΕΡΤ”. Βεβαίως ο κάθε “ηγέτης” επιλέγει επιχειρήματα ανάλογα της νοημοσύνης και αντίληψης του ακροατηρίου του.

Η αλήθεια φυσικά και εδώ είναι πολύ διαφορετική. Επικοινωνώντας με τα περισσότερα ΜΜΕ της Κομοτηνής πληροφορηθήκαμε πως ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ δεν στάλθηκε από κανέναν επίσημο διοργανωτή σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! Προφανώς ο Μιχάλης Κακουλίδης, έχοντας παραπλήσια λογική με τον κάθε Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο, νομίζει πως οι δημοσιογράφοι είναι διαφορετικοί εργαζόμενοι από τους άλλους, είναι πλάσματα …κατώτερα τα οποία μπορεί να βρίζει, να φτύνει και εκείνοι να του λένε και ευχαριστώ και να εργάζονται ώρες ατελείωτες για να τον διαφημίζουν, στα πλαίσια του δημοσιογραφικού τους καθήκοντος δωρεάν! Οι δημοσιογράφοι μάλλον δεν είναι εργαζόμενοι, δεν έχουν ωράριο, δεν έχουν όνομα, προσωπικότητα και αξιοπρέπεια και μπορεί ο κάθε Κασιδιάρης και Κακουλίδης να τους ξεφτιλίζει δημοσίως γιατί δεν του παρείχαν δουλική εξυπηρέτηση!

Αυτή είναι μια διαστροφή που συναντάται πολύ συχνά σε κόμματα της ακροδεξιάς που ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα έχουν. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν κε Κακουλίδη είναι και άνθρωποι και εργαζόμενοι και οφείλετε να απευθύνεστε με αξιοπρέπεια προς τα πρόσωπά τους. Και όταν δεν το κάνετε, το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν, σύμφωνα με εμάς στο RodopiNews.gr, θα ήταν να σας γυρίσουν οριστικά την πλάτη για το υπόλοιπο της πολιτικής σας καριέρας. Αν τώρα, σε συνεργασία ίσως με κάποιον Μιχαλολιάκο ή Κασιδιάρη, σχεδιάζετε να καταλάβετε την εξουσία με τανκς και να κάνετε όλους τους Ελληνες δούλους σας για να τους μαστιγώνετε δημοσίως, αφήνουμε γι αυτό να σας κρίνει το κοινό.

Ωστόσο ο άτυπος διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Κομοτηνής τα έβαλε επιλεκτικά και με την τοπική ΕΡΤ Κομοτηνής, καθώς στους κύκλους των ακροδεξιών πανελλαδικά είναι κανόνας να καταφέρονται εναντίον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης την οποία έκλεισε ο ομοϊδεάτης τους Σαμαράς και την άνοιξε ο, μισητός γι αυτούς, Αλέξης Τσίπρας. Ετσι λοιπόν χωρίς κανένα επιχείρημα, χωρίς καμία λογική, απλά σαν αγέλη, κάθε αξιοπρεπής ακροδεξιός που χτίζει το “ανδρικό” (στα πρότυπα του Σαμαρά) προφίλ του στον χώρο της κάθε λογής δεξιάς, οφείλει ένα αρχικό βρίσιμο στην ΕΡΤ. Το παρανοϊκό της υπόθεσης εδώ ήταν ότι η ΕΡΤ Κομοτηνής, πριν πάρουν άδεια για το καλοκαίρι οι περισσότεροι εργαζόμενοί της, είχε ανακοινώσει την διοργάνωση του συλλαλητηρίου του Μιχάλη Κακουλίδη, σε αντίθεση με ορισμένα ιδιωτικά ΜΜΕ που δεν το ανέφεραν καν ως είδηση. Και λέμε “παρανοϊκό της υπόθεσης” διότι την ΕΡΤ που το ανέφερε ως είδηση ο Κακουλίδης την σκυλόβρισε και ζήτησε να κλείσει ενώ κάποια ιδιωτικά ΜΜΕ τα οποία έχουν και τώρα και κατά το παρελθόν δημοσιεύσει οχετούς ολόκληρους για τον Κακουλίδη, ο ίδιος τώρα με δουλοπρέπεια τα ευχαρίστησε για την συνεργασία τους! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του τυχοδιωκτισμού και του “με φτύνουν και κάνω πως ψιχαλίζει” ποιος μπορεί να είναι!

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι φωτογραφίες από την “Φωνή της Ροδόπης” και επιλέξαμε κάποιο άλλο ΜΜΕ ώστε οι διοργανωτές να μην ρίξουν και πάλι λάσπη στο RodopiNews.gr λέγοντας πως πρόκειται “για φωτομοντάζ” κ.α.. Η “Φωνή της Ροδόπης” ήταν από τα ΜΜΕ που υποστήριξαν και διαφήμισαν το συλλαλητήριο χωρίς να κάνει την παραμικρή κριτική σε αυτό, άρα δεν νομίζουμε οι διοργανωτές να έχουν πρόβλημα μαζί της.

Ας δούμε λοιπόν τις φωτογραφίες:

Επάνω: Την ώρα της συγκέντρωσης δίπλα στο βυζαντινό τείχος της Κομοτηνής. Τα πανό των ενώσεων αποστράτων δεσπόζουν ενώ παρών και ο Στέφανος Κούκλαρης του κόμματος των βασιλοφρόνων.

Επάνω: Ξεκινώντας τις εναρκτήριες ομιλίες, δίπλα στους ομιλητές σταθερά παρών ο διοργανωτής Μιχάλης Κακουλίδης, υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Επάνω: Ξεκινώντας η πορεία προς την κεντρική πλατεία. Σε πρώτο πλάνο το πανό της “Χρυσής Αυγής” με τα κεντρικά στελέχη της οποίας Χρήστο Γεωργίου και Λευτέρη Αλατζά στην κεφαλή της πορείας ως συνδιοργανωτές και “περιφρουρητές”. Αν σταμάτησαν σε κάποιο ΑΤΜ για να βοηθήσουν κάποια ηλικιωμένη να βγάλει την σύνταξή της, δεν γνωρίζουμε…

Επάνω: Η πορεία στην οδό Βενιζέλου. Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Νίκος Τσουμαρέλης, πρώην επικεφαλής της Χ.Α. Ροδόπης και απόστρατος, Μιχάλης Κακουλίδης, υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ Ροδόπης και διοργανωτής μαζί με κάποιον κύριο με τα μαύρα (man in black) και τον Χρήστο Γεωργίου, ιδρυτικό μέλος της Χ.Α. Ροδόπης.

Επάνω: Η κεφαλή της πορείας εισερχόμενη στην κεντρική πλατεία. Δεσπόζουν τα πανό της Χ.Α. και των αποστράτων (οργανώσεων με κοινά μέλη και οπαδούς σε ένα βαθμό) και οι Χρήστος Γεωργίου και man in black ως “περιφρουρητές” και “καθοδηγητές”.

Επάνω: Μόνος του μπροστά από την πορεία ως “καθοδηγητής” ο κύριος με τα μαύρα “man in black” δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι οι οποίοι “συμμετέχουν ακομμάτιστα και …αυθόρμητα”!

Επάνω: Η κατάληξη της πορείας στο “Σπαθί” με τα πανό αποστράτων και Χ.Α. να πρωταγωνιστούν. Από κάτω εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες νομίζοντας πως στηρίζουν μία εκδήλωση “για την Μακεδονία”.

Επάνω: Βίντεο από εναέριο μέσο που έβγαλε φίλος της εκδήλωσης.

Επάνω: Ο κεντρικός διοργανωτής ευχαριστεί τους δευτερεύοντες για την υποστήριξή τους.

Ζητήματα κοινής λογικής

Οι αντικοινωνικές συμπεριφορές στον χώρο της ακροδεξιάς, είναι δεδομένες. Οταν μάλιστα αυτές συνοδεύονται από στήριξη απλών ανθρώπων, τότε είναι αναμενόμενο κάποια μυαλά να “φουσκώνουν”. Στον χώρο της άκρας δεξιάς, που η σκέψη έχει δώσει την θέση της στην φαντασία, κάποιοι θεωρούν κάποια ζητήματα ως “δεδομένα”. Ενα από αυτά τα “δεδομένα” είναι πως αυτοί έχουν πάντα δίκιο και όλοι οι άλλοι, πάντα άδικο. Η “πατρίδα” είναι μόνο αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους και ποτέ ότι έχουν οι άλλοι. “Νόμος” αποδεκτός είναι μόνο ο άγραφος και ποτέ, ή τέλος πάντων κάποιες φορές και ο γραπτός, ο νόμος δηλαδή του κράτους.

Επάνω: Μία ιδεολογική συνοδοιπόρος των εν Κομοτηνή “μακεδονομάχων” μας ενημερώνει πως “υπάρχουν νόμοι και ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ άγραφο δίκαιο”. Μάλιστα η ίδια είναι κόρη πρώην δικαστή. Με αυτή την νοοτροπία κινούνται οι πάντες στον χώρο της άκρας δεξιάς.

Επίσης οι ακροδεξιοί θεωρούν μέσα τους τους άλλους κατώτερους. Πολύ κατώτερους ώστε να δίνουν διαταγές οι οποίες πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθούν και εάν δεν τηρηθούν ακολουθεί η τιμωρία. Π.χ. ο Μιχάλης Κακουλίδης από την μία δεν απέστειλε, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, καμία επίσημη και επώνυμη πρόσκληση σε κανένα επίσημο γεγονός ή διοργάνωση αλλά από την άλλη είχε την απαίτηση όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι να λάβουν γνώση και μάλιστα οι δημοσιογράφοι, στις 8 το βράδυ, να εργαστούν για χάρη του, λες και του το οφείλουν και επειδή δεν το έκαναν, βγαίνει και λέει για κάποιους τα χειρότερα και μάλιστα ζητάει να μείνουν και άνεργοι.

Αλήθεια, ο Μιχάλης Κακουλίδης θέλει να μοιραστεί μαζί μας τι δουλειά κάνει ο ίδιος; Πόσες ώρες την ημέρα εργάζεται; Τι δουλειά κάνουν τα παιδιά του και πόσες ώρες την ημέρα εργάζονται; Η μήπως η δική του οικογένεια είναι …άρια και των άλλων παρακατιανές; Και το σημαντικότερο ερώτημα του “ενός εκατομμυρίου”: πότε ο Μιχάλης Κακουλίδης εργάστηκε δωρεάν και πέραν ωραρίου για κάποιον άλλον που μάλιστα τον έβρισε κι από πάνω δίνοντάς του “διαταγές”; Πότε θυσίασε μία ώρα από την ζωή του για την κομματική προβολή κάποιου, όπως ζητά από τους δημοσιογράφους να το κάνουν;

Να μην αναφερθώ και στο γεγονός πως προσωπικά δέχτηκα και χυδαίες ύβρεις από μέλη της οικογένειας Κακουλίδη, κάτι το οποίο δεν θέλω να αναπτύξω περαιτέρω γιατί, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, εγώ είμαι άνθρωπος από οικογένεια και έχω μάθει να σέβομαι και τις οικογένειες των άλλων.

Συμπέρασμα

Η απορία μου με όλα τα παραπάνω είναι μία και μόνο μία: γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάντα λειτουργούν “στα κρυφά” και λένε στον κόσμο ένα σωρό ψέματα και δεν μιλάνε έστω για μια στιγμή με την γλώσσα της αλήθειας. Να παρουσιάσουν δηλαδή στους συμπολίτες τους την αληθινή τους ταυτότητα, που είναι ξεκάθαρα κομματική και ξεκάθαρα συντηρητική και να ζητήσουν την στήριξη των απλών πολιτών στην δημόσια εκδήλωση που διοργανώνουν. Η απάντηση είναι απλή: διότι θα κινδύνευαν να ήταν μόνοι τους στο συλλαλητήριο!

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα με στοιχεία και όποιος έχει πρόβλημα με αυτά που πιο πάνω παραθέτονται, λυπάμαι αλλά μπορεί να συνεχίσει να τα έχει. Αλλωστε η μη επαφή με την πραγματικότητα είναι χαρακτηριστικό πάρα πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα οπότε δεν θα είναι μόνοι τους.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.facebook.com/bouzaras

 

Το βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr
Share on diggit
Diggit
Share on vk
Vk
Share on reddit
Reddit
Share on print
Print
Share on email
Email

Comments are closed.