Το RodopiNews.gr ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της Ροδόπης που παρακολούθησε και κατέγραψε την εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Κομοτηνής την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 στο σύνολό της και προς ενημέρωση του κοινού την παρουσιάζουμε σήμερα μέσα από 28 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες (από το πάνελ ομιλητών, το κοινό και όσους έλαβαν τον λόγο για να κάνουν την δική τους παρέμβαση) καθώς και 34 βίντεο με όλες τις ομιλίες, τις τοποθετήσεις αλλά …και τις διαφωνίες που υπήρξαν.
Από όλη την εκδήλωση κρατάμε το γεγονός της επαναδραστηριοποίησης του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Κομοτηνής με μοναδικό αίτημα να κατασκευαστεί νέο κτίριο για το νοσοκομείο της πόλης μας, την είδηση που ακούστηκε πως η Ευρωπαϊκή Ενωση λαμβάνοντας υπόψη πολλά δεδομένα αποφάσισε πως το έργο αυτό είναι μη αναγκαιότητας άρα και το απορρίπτει αλλά και την παρέμβαση του Κώστα Μιχελή ο οποίος ανέτρεψε για άλλη μία φορά τα δεδομένα προτείνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό: αντί για ένα νέο κτίριο σε ένα οικόπεδο που βρίσκεται χιλιόμετρα έξω από την πόλη, μέσα σε χωράφια και βάλτο και με κόστος 62,5 εκατομμύρια ευρώ + επιπλέον το κόστος του δρόμου, να στεγαστεί το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής στα ήδη υπάρχοντα κτίρια της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής η οποία τα τελευταία χρόνια δυστυχώς υπολειτουργεί, τα οποία κτίρια σε αντίθεση με την πρώτη πρόταση βρίσκονται επάνω σε εθνικό δρόμο, με άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό ενώ το όλο κόστος να μειωθεί σχεδόν στο 1/10 του αρχικού!
Αίσθηση επίσης προκάλεσε και η τοποθέτηση του εργαζομένου στο νοσοκομείο Κομοτηνής Χάρη Αμαξόπουλου ο οποίος ανέφερε αυτό που χρόνια πιστεύουν οι πολίτες της Κομοτηνής: πως το κτίριο δεν κάνει το νοσοκομείο!
Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.770225679717173.1073741902.136697853069962
Δείτε όλες τις ομιλίες, τοποθετήσεις, παρεμβάσεις …και διαφωνίες σε βίντεο:
Τοποθετήσεις ομιλητών και κοινού:
Γιώργος Πεταλωτής: http://youtu.be/jQliQ1aYsDM
Τάκης Χαρίτου: http://youtu.be/B4HKZM3EvfQ
Ιεράς Δημήτριος Βασιλειάδης: http://youtu.be/kUijHXfA5kk
Κώστας Μιχελής: http://youtu.be/Oy5aMsxdKWU
Δημήτρης Γυμνόπουλος: http://youtu.be/KxQd-mkNhj4
Αλέξανδρος Ξανθόπουλος: http://youtu.be/zUWDx3myT_8
Χάρης Αμαξόπουλος – Χατζηνέστωρος – Πεταλωτής – Ντιάκαλης: http://youtu.be/inyXtdB8M30
Στεπάν Ματεοσιάν: http://youtu.be/8AViv5uDiIQ
Πασσόπουλος – Χάρης Αμαξόπουλος, διαφωνίες: http://youtu.be/Gcuc9IVLXY4
Ανάγνωση του έτοιμου ψηφίσματος από Πασσόπουλο: http://youtu.be/TFrR9znSYEw
Διαβάστε επίσης: