breaking news

ΤΑ «ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ» ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ «ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ» ΠΟΥ «ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ»

Δεκέμβριος 11th, 2017 | by rodopinews
ΤΑ «ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ» ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ «ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ» ΠΟΥ «ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ»
ΞΕΝΤΥ-TORIAL (ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ)
0

Με τον δικαστικό μαραθώνιο από την Δίκη της «Χρυσής Αυγής» στην Ροδόπη τον οποίο ξεκίνησα με συνεργάτες να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η επικοινωνία μεταξύ πολλών άλλων και με κάποια κυρία (φίλα προσκείμενη σε μία «ηρωική ηρωίδα» – business woman) φάνηκε ως ένα εντελώς φυσιολογικό επακόλουθο.

Από την πρώτη μέρα του ανηλεούς αγώνα, εντός και εκτός δικαστηρίων, φάνηκε ποιοι και πως έχουν βάλει το «δάχτυλο στο μέλι» είτε από τις αντιδράσεις τους, είτε με αυτά που έλεγαν, είτε με αυτά που ποτέ δεν είπαν και τέτοιου είδους «προσεγγίσεις» βρίσκονται έκτοτε στην ημερησία διάταξη με ιδιώτες, εκπροσώπους «συλλογικοτήτων» και «οργανώσεων», μέχρι και κρατικούς λειτουργούς να προσπαθούν να μεταφέρουν το Α ή Β μήνυμα, συνήθως υπέρ των χρυσαυγιτών.

Η κυρία

Η επικοινωνία μαζί μου της εν λόγω κυρίας δεν είχε και πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Με λίγα λόγια (και πολλές βρισιές) η κυρία ήθελε να με «διατάξει» να σταματήσω να αναφέρω το όνομα συγγενικού της προσώπου σε σχόλιά μου στο διαδίκτυο (μια φορά τον χρόνο και άμα…) διότι, λέει, «έχει και παιδιά» τα οποία εξαιτίας μου (!) κινδύνευαν από κάποιους εχθρούς του! Τρομακτικό, ε; Σκέτο θρίλερ!

Το εν λόγω συγγενικό της πρόσωπο το οποίο «έχει και παιδιά» εντωμεταξύ είναι ένας τύπος τον οποίο έχει αντιπαθήσει η μισή Ελλάδα από εντελώς αψυχολόγητες αναρτήσεις του στο Facebook με τις οποίες δεν διστάζει να προκαλεί με κάθε δυνατό τρόπο πολίτες και άλλες «συλλογικότητες» με διαφορετική άποψη από τον ίδιο και κατά τα άλλα, σύμφωνα με το «σκεπτικό» της εν λόγω κυρίας, τα παιδιά του δήθεν «κινδύνευαν» εξαιτίας μου, επειδή αναφερόμουν μια φορά τον χρόνο ειρωνικά σε εκείνον και στις εντελώς προκλητικές του αναρτήσεις!

Από αυτό και μόνο το περιστατικό μπορεί κανείς να αντιληφθεί τον εσωτερικό κόσμο όλων αυτών των ανθρώπων που εμφανίζονται στον δημόσιο βίο ως «παράγοντες» ή ως «σωτήρες», διεκδικώντας πολλές φορές και ειδικό ρόλο στην κοινωνία μας και στο τέλος μετατρέπονται σε «δικτατορίσκους» που νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να «απαιτούν» από τους πάντες ότι τους κατέβει στα μυαλά τους.

Γνωρίζω πως η χρυσαυγίτικη «συλλογικότητα» με την οποία βρίσκομαι εδώ και τόσο καιρό στα Δικαστήρια έχει χτίσει μεγάλη λαϊκή «βάση» στην περιοχή καθώς ταΐζει κόσμο και κοσμάκη και δεν έδωσα συνέχεια στις ανοησίες της κυρίας, προτρέποντάς την απλά είτε να σταματήσει να βλέπει πολύ κινηματογράφο, είτε να δει κάποιον «ειδικό». Και να λοιπόν που ο «ειδικός» εμφανίστηκε!

Ο κύριος της κυρίας

Μετά το παραπάνω περιστατικό, έλαβα επικοινωνία και από τον ίδιο τον κύριο για τον οποίο αρχικά επικοινώνησε μαζί μου η πιο πάνω κυρία, ο οποίος είναι γνωστός από συμμετοχή του σε «συλλογικότητα» η οποία συνήθως προπαγανδίζει τις θέσεις τοπικού πολιτευτή. Ο κύριος της κυρίας ήθελε να με «προειδοποιήσει» πως δεν έχω δικαίωμα να αποκαλώ «εθνικιστές» τον ίδιο και την παρέα του (που έχουν γεμίσει με φυλλάδια της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής» τους δρόμους και τις πλατείες!) και εάν συνεχίσω να το κάνω, εκείνοι μια χαρά έχουν δικαίωμα να αποκαλούν εμένα «ψυχοπαθή» στο διαδίκτυο καθώς, λέει, ένας φίλος τους είναι γιατρός και μπορεί άνετα να γράφει κάτι τέτοιο για μένα!

Μάλλον ο γιατρός – φίλος τους κάνει διαγνώσεις και βγάζει ιατρικά βουλεύματα από το Facebook ή μέσω …κρυστάλλινης σφαίρας γι αυτό και ο ξεκάθαρος εκβιασμός ώστε να μη γράφω το Α ή το Β γιατί θα έχω να κάνω μαζί του! Επιπρόσθετα ο κύριος της κυρίας με «προειδοποίησε» πως ο φίλος τους ο γιατρός (που μπορεί να γράφει για μένα πως είμαι «ψυχοπαθής» στο διαδίκτυο για να με συκοφαντήσει) έχει «πολλά λεφτά» και αν αντιδράσω «μπορεί να με πάει στα Δικαστήρια και να με σκίσει» και πως «τον κρατάνε» για να μη το κάνει!

Φυσικά δεν γνωρίζω αν η εν λόγω επικοινωνία ήταν σε γνώση του εν λόγω «διαδικτυακού» γιατρού όμως καθώς παρόμοια περιστατικά εκβιασμών έχουν συμβεί και στο παρελθόν εις βάρος μου, λογικό είναι να θεωρώ και αυτή την απειλή ως «υπαρκτή».

— Μικρή παρένθεση.

Αυτό με τα λεφτά και τα δικαστήρια δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω καθώς ήταν βασικό επιχείρημα της χρυσαυγίτικης εταιρείας όταν τους κουβάλησα στα Δικαστήρια. Πως δηλαδή «εμείς κερδίζουμε πάντα τις δίκες και βγάζουμε και λεφτά» και «που πάει ο Μπουζάρας που δεν έχει τα λεφτά μας;» και άλλα τέτοια «υπονοούμενα» για τους δικαστές και την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία ούτε λίγο – ούτε πολύ παρουσιάζουν ως «σούπερ μάρκετ» στο οποίο ο κάθε πλούσιος μπορεί να «αγοράζει» ότι θέλει! Και όντως, μέχρι στιγμής και με την «πολύτιμη» συμβολή δικαστών και εισαγγελέων (οι οποίοι παρανόμησαν υπέρ τους και απολογούνται αρμοδίως γι αυτό) η χρυσαυγίτικη εταιρεία τα πήγε «μια χαρά» στις αρχικές δίκες που έγιναν.

Να ένα από τα δεκάδες ανάλογα σχόλια των εθνικιστών αντιδίκων μου – μελών της χρυσαυγίτικης εταιρείας:

Οσο για το άλλο πως «δεν μπορώ να τους αποκαλώ εθνικιστές» είναι επίσης επιχείρημα της χρυσαυγίτικης εταιρείας στο Δικαστήριο καθώς αν και άνθρωπος της εταιρείας αυτής εργάζεται στο νεοναζιστικό κόμμα «Χρυσή Αυγή» (ενώ πληρώνεται από το Δημόσιο), αν και συνεργάτης της εταιρείας αυτής είναι ένας νεοναζί χρυσαυγίτης βουλευτής, οι ίδιοι υποστήριξαν στο δικαστήριο πως «δεν είναι εθνικιστές» και εγώ τους συκοφαντώ και το Δικαστήριο φυσικά δικαίωσε εκείνους και καταδίκασε εμένα ως «συκοφάντη»! Το για ποιους λόγους το έκαναν αυτό εισαγγελείς και δικαστές θα το αναφέρουν εκεί που έχουν ήδη κληθεί για να το κάνουν.

Αρα λοιπόν, μπορώ να θεωρώ πως οι συγκεκριμένες απειλές καθόλου τυχαίες δεν μπορεί να είναι αλλά να εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο εκβιασμού που δέχομαι από την χρυσαυγίτικη εταιρεία που έχω πάει στα δικαστήρια καθώς και σε αυτή την περίπτωση, έτσι ακριβώς λειτούργησε η «φαμίλια»: αρχικά ξεκίνησαν να με στοχοποιούν στο διαδίκτυο, με φωτογραφίες μου, δημοσιοποίηση διεύθυνσης κατοικίας κλπ καλώντας προφανώς τρίτους να μου επιτεθούν, μετά για ένα διάστημα σταμάτησαν τα πάντα και ήρθαν να μου ζητήσουν να υπογράψω ένα χαρτί «για να μην συνεχίσουν τις δίκες εναντίον μου», το οποίο χαρτί όταν τους το επέστρεψα στην μούρη απλά συνέχισαν να με συκοφαντούν και να με στοχοποιούν και πάλι.

Και όλα αυτά βεβαίως με δικαστές και εισαγγελείς του Πρωτοδικείου Ροδόπης να παρανομούν ξεκάθαρα υπέρ τους, άγνωστο μέχρι στιγμής για πιο λόγο. Μέχρι στιγμής όμως.

Κλείσιμο παρένθεσης. —

Που τα βρίσκουν τα λεφτά;

Ολοκληρώνοντας την επικοινωνία ενημέρωσα τον κύριο της κυρίας που είπε το παραπάνω πως έχω ΧΕΣΜΕΝΟ και εκείνον και την κυρία και τα «πολλά λεφτά» του φίλου του γιατρού που μπορεί να με αποκαλεί «ψυχοπαθή» (αν εγώ τους αποκαλώ «εθνικιστές» – είπε κανείς τίποτα για «Ελευθερία του Τύπου» στην Θράκη;) και πως μπορούν όλοι να πάρουν τα λεφτά τους και να τα βάλουν εκεί που ξέρουν και μάλιστα πολύ βαθειά.

Και όποτε θέλουν, εγώ εδώ είμαι και πάμε και στα Δικαστήρια, όπως ήδη με απείλησαν – εκβίασαν. Για να μάθει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας ποιοι είναι όλοι αυτοί οι εθνικισταράδες και αυτόκλητοι «σωτήρες» της Θράκης, από ποια κέντρα και παράκεντρα υπαγορεύονται οι κινήσεις τους και που τα βρίσκουν αυτά τα «πολλά λεφτά» τους με τα οποία λένε ότι «κερδίζουν» στα Δικαστήρια, στα οποία προφανώς και σύμφωνα με όσα λένε, κερδίζει όποιος έχει πιο πολλά λεφτά.

Γιατί με την άλλη την κυρία και την χρυσαυγίτικη εταιρεία της, τελικά και έπειτα από δική μας παρέμβαση έγινε δημόσιος έλεγχος ο οποίος έχει αποκαλύψει πολλά για το πως και από που βρίσκει τα λεφτά της. Για το πως κερδίζει συνεχώς τα δικαστήρια, όπως η ίδια παινεύεται δημοσίως, θα το μάθουμε όλοι προσεχώς.

Μέχρι τότε …Καλά Χριστούγεννα!

Σωτήρης Μπουζάρας

www.facebook.com/bouzaras

Διαβάστε επίσης:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΩΣ “ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ” – ΟΧΙ ΠΑΛΙΑ, ΤΩΡΑ

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.