breaking news

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Νοεμβρίου 12th, 2017 | by rodopinews
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Τις προτάσεις του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης παρουσίασε στην Κομοτηνή ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης. Ο κος Σγουρίδης συνοδευόταν από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος κα Χρύσα Ούτση και τους τοπικούς υπεύθυνους Κομοτηνής και Καβάλας Κώστα Βουζουκίδη, Νίκο Κατσίμπρα και Ανδρέα Καραγιώτη.

Δείτε το βίντεο:

«Τα δανεικά δεν ξεπληρώνονται με άλλα δανεικά» τόνισε ο Παναγιώτης Σγουρίδης στην τοποθέτησή του αναφέροντας πως αμέσως μετά την έξοδο στις αγορές η χώρα θα πρέπει να έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο ανασυγκρότησης το οποίο θα πρέπει να βασίζεται στην παραγωγή και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της.

Οσον αφορά στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αυτό, σύμφωνα με τις προτάσεις του κόμματος, εντοπίζεται σε άξονες όπως η ποιοτική τοπική παραγωγή και μεταποίηση προϊόντων, η ανάδειξη μέσω ετικέτας «Π.Ο.Π.» συγκεκριμένων προϊόντων όπως ο μπασμάς της Θράκης και η αξιοποίηση στο έπακρο των τουριστικών δυνατοτήτων της Περιφέρειας ΑΜΘ όχι μόνο στον κλασικό διακοπο-τουρισμό αλλά και σε κάθε γωνιά της περιοχής όπου υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού σε ορεινές περιοχές, λίμνες, σε θρησκευτικής σημασίας περιοχές και φυσικά στα αρχαιολογικά μέρη.

Ο κος Σγουρίδης επίσης απάντησε σε ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ για διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Δείτε το βίντεο:

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο σοβαρό ζήτημα της περιοχής σχετικά με την προσπάθεια κύκλων της «Χρυσής Αυγής» να δημιουργήσουν ένα ιδιωτικό χωριό μέσα στην καρδιά της μειονοτικής μουσουλμανικής περιοχής της ορεινής Ροδόπης με την συνεργασία ορισμένων αξιωματικών του ΓΕΣ που ελέγχονται για τις δραστηριότητές τους.

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως η όποιες προσπάθειες να «φυτευτούν» χωριά και να αλλοιωθούν οι πληθυσμοί μίας τοπικής περιοχής είναι εκ του πονηρού και «παρά φύσιν» και επίσης απάντησε στην επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Παναγιώτης Καμμένος από την δασκάλα – υπάλληλο της «Χρυσής Αυγής» Χαρίκλεια Νικοπούλου και τον υπαρχηγό του νεοναζιστικού κόμματος και βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση του κου Σγουρίδη στο Facebook:

Φωτογραφίες

Η παρουσίαση των προτάσεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνέπεσε με την ημέρα γενεθλίων του αντιπροέδρου του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη ο οποίος και προσέφερε στους παρευρισκόμενους τις ονομαστές για την ποιότητα και γεύση τους καριόκες Ξάνθης.

Ο υπεύθυνος της Ροδόπης Κώστας Βουζουκίδης ανέλαβε «ως απλός στρατιώτης» όπως ανέφερε χαριτολογώντας να κεράσει τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσίαση των προτάσεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνεχίστηκε και στους 5 νομούς της Περιφέρειας λίγες ημέρες πριν την παρουσία του Υπουργικού Συμβουλίου και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας ΑΜΘ Κομοτηνή, την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 λόγω του διήμερου Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης από τα ΜΜΕ της Κομοτηνής:

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Το μήνυμα του Παναγιώτη Σγουρίδη για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: «Παρά φύσιν» τα χωριά τύπου «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη», δηλώνει ο Σγουρίδης

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Προσβολή του κοινοβουλίου με ύβρεις για Καμμένο και ψεύδη για Νικοπούλου

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Μήνυση κατά Χαράς Νικοπούλου για απειλές στο facebook και πλήθος άλλων αδικημάτων

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: Έμφαση στον Τουρισμό από τους ΑΝΕΛ

Ο ΧΡΟΝΟΣ: Π. Σγουρίδης: «Μεταμνημονιακή η εποχή μετά τον Αύγουστο του 2018»

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.