breaking news

ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Νοεμβρίου 10th, 2017 | by rodopinews
ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
ΞΕΝΤΥ-TORIAL (ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ)
0

Αν τυχόν υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας οι οποίοι πιστεύουν πως οι ακροδεξιοί σε οποιοδήποτε κόμμα «παλεύουν για τα εθνικά ζητήματα» είναι πλέον καιρός είτε να επισκεφθούν κάποιον ειδικό ιατρό, είτε να ξεκινήσουν το διάβασμα.

Οι ακροδεξιοί από την φύση τους είναι άτομα που υπερασπίζονται με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο τις ιδέες τους, είτε αγωνιζόμενοι δημοσίως είτε συνωμοτώντας πίσω από κλειστές πόρτες, οι οποίες βέβαια ιδέες δεν είναι καθόλου τέτοιες παρά μόνο ατομικά και συλλογικά τους συμφέροντα τα οποία περιτυλίγουν με σημαίες και σύμβολα, που προσκυνούν γι αυτό με μεγάλη ευκολία ξένους και αλλότρια συμφέροντα και που δεν διστάζουν να «γλείψουν εκεί που έφτυναν» προκειμένου να κερδίσουν πάση θυσία και με κάθε κόστος αυτό που θέλουν, αυτό δηλαδή που τους συμφέρει.

Ας δούμε όμως δύο τρανταχτά παραδείγματα, μάλιστα από την πρόσφατη ειδησεογραφία.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ

Παραθέτω την τοποθέτηση του βουλευτή του νεοναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή» Γιάννη Λαγού στο βήμα της Βουλής που έκανε πριν λίγες ώρες.

Ο βουλευτής αναφέρεται στην ιδιωτική εταιρεία «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» λέγοντας πως «προσφέρει εθνικό έργο» και στην ιδιοκτήτρια αυτής, δασκάλα στο επάγγελμα και αποσπασμένη υπάλληλο στην «Χρυσή Αυγή» Χαρίκλεια Νικοπούλου λέγοντας πως «αποσπάστηκε στην Χρυσή Αυγή γιατί έκρινε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που προσπαθεί και μάχεται για τα ελληνικά ιδεώδη» δηλαδή πως η δασκάλα έφυγε από το σχολείο και τους μαθητές που τόσο αγαπούσε και έγινε υπάλληλος στο νεοναζιστικό κόμμα διότι συμφωνεί με τα ιδεώδη του κόμματος.

Εντέχνως όμως ο βουλευτής των νεοναζί Γιάννης Λαγός παριστάνει πως δεν γνωρίζει για το «άδειασμα» της Νικοπούλου προς τον ίδιο και στο κόμμα που εκπροσωπεί τον Σεπτέμβριο του 2017 όπου μπροστά σε δικαστήριο (είχαμε 5 δίκες μαζί της και έχουμε ακόμη πολλές περισσότερες) η δασκάλα της «Χρυσής Αυγής» δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως «δεν είναι εθνικίστρια» και πως «δεν είναι χρυσαυγίτισσα», πως όλα αυτά «είναι συκοφαντίες» (σ.σ.: δικές μας) και πως «όπως πήγε στην Χρυσή Αυγή για λόγους επαγγελματικούς, έτσι θα μπορούσε να πάει και στον ΣΥΡΙΖΑ»!

Η δασκάλα της «Χρυσής Αυγής» όμως είπε και κάτι ακόμη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εισαγγελέως έδρας ανέφερε πως «δεν γνωρίζει ποιο είναι το εθνικό της έργο» για το οποίο βραβεύτηκε κατά το παρελθόν ενώ σε ερώτηση σχετικά με βραβεία που παρέλαβε από εθνικιστικές ομάδες «υποβίβασε» αυτές τις ακροδεξιές οργανώσεις σε ….«πολιτιστικούς συλλόγους»!

Ας δούμε κάποιον «πολιτιστικό σύλλογο» που βράβευσε την κα Νικοπούλου για το «εθνικό έργο» της:

Η κ. Νικοπούλου βραβεύεται από τον πρόεδρο του Ελληνικού Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Αστέριο Χάμο. Ο κ. Χάμος ήταν υποψήφιος βουλευτής Λάρισας το 2009 με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής. Η κ. Νικοπούλου όμως, σύμφωνα με την ίδια, δεν διατηρεί σχέσεις με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους.

«Λαός – Στρατός – Εθνικισμός» το μήνυμα που φέρουν τα μέλη του Ελληνικού Πατριωτικού Συνδέσμου στις ομοιόμορφου τύπου στολές τους.

Φυσικά δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πως το «εθνικά ευαίσθητο» Πρωτοδικείο Ροδόπης ικανοποιήθηκε πλήρως από τις απαντήσεις της κας Χαρίκλειας Νικοπούλου και (βεβαίως – βεβαίως) καταδίκασε εμάς ως «συκοφάντες». Αλλωστε ήταν το ίδιο ακριβώς Δικαστήριο το οποίο πριν λίγο καιρό είχε αθωώσει τον εκπρόσωπο του ίδιου «πολιτιστικού συλλόγου» ως …ενεργό πολίτη που ανησυχεί για τον τόπο του!

Δείτε τα δημοσιεύματα:

ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ” ΚΑΙ “ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ” (;)

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ “ΑΘΩΩΣΕ” ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΧΑΜΟ

Μία άλλη λεπτομέρεια από τις δίκες μας είναι πως ο δικηγόρος της κας Νικοπούλου, μάλλον χωρίς να το θέλει «καρφώθηκε» (άλλωστε είναι γνωστό πως αυτούς τους ξεφεύγουν και καρφώνονται από μόνοι τους) όταν ανέφερε πως πριν από την δίκη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου και «συνεννοήθηκαν» για τις λεπτομέρειες της δίκης!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα από την μαχητική εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ« σχετικά με τις δηλώσεις Λαγού και τις δηλώσεις της δασκάλας της «Χρυσής Αυγής» στο Δικαστήριο:

http://fonirodopis.gr/press/73323

(πατήστε στην εικόνα)

Βεβαίως ο βουλευτής και υπαρχηγός του κόμματος των νεοναζί δεν είναι ο μοναδικός που παριστάνει πως «ψιχαλίζει» καθώς και ο ίδιος ο αρχηγός του πράττει ακριβώς τα ίδια…

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Είναι γνωστές οι «ευαισθησίες» του κόμματος των νεοναζί για τα εφοπλιστικά συμφέροντα. Αλλωστε το εν λόγω κόμμα πριν λίγο καιρό συμμάχησε φανερά με την Νέα Δημοκρατία ώστε από κοινού μέσα στην Βουλή να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του εμπλεκόμενου σε δικαστικές υποθέσεις εφοπλιστού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο εφοπλιστής Μαρινάκης ως γνωστόν εκτός από πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι και αυτοδιοικητικός παράγοντας στον Δήμο Πειραιά ενώ παράλληλα γνωστές είναι και οι ιδιαίτερες σχέσεις που διατηρεί με τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Αν όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους είναι είναι τυχαίες συμπτώσεις δεν το σχολιάζω. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι οι συχνές επιθέσεις του μητροπολίτη Σεραφείμ προς το κόμμα των νεοναζί, με αφορμή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ορισμένων κορυφαίων μελών του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ επιτίθεται στον αρχηγό του κόμματος των νεοναζί Νίκο Μιχαλολιάκο για αντιχριστιανική συμπεριφορά:

https://jailgoldendawn.com/2017/10/26/νέα-πυρά-του-μητροπολίτη-πειραιώς-σερ/

 

(πατήστε στην εικόνα)

Αλλά αυτό βεβαίως δεν αποτρέπει τον αρχηγό των νεοναζί Μιχαλολιάκο, ως γνήσιος υποτακτικός, να φιλά το χέρι του μητροπολίτη Πειραιώς παρόλο το «φτύσιμο» που τρώει. Αν μαζί με το χέρι του μητροπολίτη φιλά και το χέρι κάποιου γνωστού εφοπλιστή που επίσης θαυμάζει, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Αυτοί λοιπόν είναι οι εθνικιστές, οι νεοναζί, οι ακροδεξιοί: πολιτικοί τυχοδιώκτες και πολιτικοί ψεύτες, αδίστακτοι υποκριτές και συνωμότες μέχρι να πετύχουν τους στόχους και τα συμφέροντά τους. Και όσο για τις σημαίες και τα σύμβολα που χρησιμοποιούν για να συγκινήσουν και να κοροϊδέψουν τους αφελείς και ανόητους, γι αυτούς μάλλον δεν είναι τίποτε περισσότερο από …ένα απλό ύφασμα.

Θαυμάστε τους, ερμηνεύστε τους, φτύστε τους. Που ξέρετε; Ισως, αν συμφέρει, αμέσως μετά να έρθουν να σας φιλήσουν και το χέρι.

Σωτήρης Μπουζάρας

www.facebook.com/bouzaras

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.