breaking news

Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ» (;) ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ

Οκτώβριος 7th, 2017 | by rodopinews
Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ» (;) ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Λίγες ώρες μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς της στο τηλεοπτικό κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη και στο διαδίκτυο όπου ανακοίνωσε κάποια, σύμφωνα με την ίδια, «συνάντηση» και «συμφωνία» με τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Παναγιώτη Καμμένο σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρείας της, η δασκάλα και συνεργάτιδα της «Χρυσής Αυγής» Χαρίκλεια Νικοπούλου επανήλθε με νέα σχόλια στο …γνωστό και γνώριμο ύφος.

1. Η κα Νικοπούλου προειδοποιεί (;) τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κο Καμμένο («ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ») «να μην ανοίξει κι άλλο μέτωπο» (σ.σ.: μαζί της) με το να μη κρατήσει την «υπόσχεση» την οποία η ίδια ισχυρίζεται πως της έδωσε. Παραμένει άγνωστο αν το σχόλιο αυτό σχετίζεται με άλλο σχόλιό της, λίγες ημέρες πριν, με το οποίο «προειδοποιούσε» (;) για «ξήλωμα υπουργών»!

2. Η κα Νικοπούλου παρουσιάζει ένα …λογοπαίγνιο με τα ονόματα του Στρατηγού της Ξάνθης (Διοικητή του Δ Σώματος Στρατού) κου Καμπά και του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κου Καμμένου μιλώντας για «μυστικά που κρατιούνται για πολλά χρόνια». Παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο αναφέρεται με τέτοιον τρόπο στον Στρατηγό. Για τον κο Καμμένο, το σχόλιό της αναμενόμενο.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα η ίδια και έπειτα από δίκες στις οποίες εμφανιστήκαμε απέναντί της, δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες και ονόματα συνεργατών μας αναφερόμενη στα πρόσωπά τους με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια, αναγκάζοντας κάποιους να ζητήσουν την προστασία τους από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές καθώς οι σκοποί και τα κίνητρά της παραμένουν ένα μυστήριο.

– Για ποιον λόγο αυτές οι ασταμάτητες στοχοποιήσεις δημοσιογράφων, στρατιωτικών και πολιτικών;

– Είναι αυτή η συμπεριφορά συμβατή με το πρότυπο «χριστιανοσύνης» και «φιλανθρωπίας» το οποίο η ίδια η κα Νικοπούλου και οι συνεργάτες της ευαγγελίζονται;

– Τι είδους φροντίδα προσφέρεται στα ανήλικα παιδιά που φιλοξενούνται με εντολή εισαγγελέων σε ένα δύσβατο ορεινό σημείο του δάσους, χωρίς το απαραίτητο από τον νόμο προσωπικό (έγγραφο ΥΠΕΚΑ, καλοκαίρι 2016, μέρος της δικογραφίας), χωρίς σύστημα πόσιμου νερού (όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν στο δικαστήριο, Σεπτέμβριος 2017) και χωρίς αξιόπιστο οδικό δίκτυο, το οποίο τον χειμώνα για μήνες παραμένει κλειστό από τα χιόνια;

– Ποιο είναι τέλος πάντων το περιβόητο «εθνικό έργο» της αυτοπαρουσιαζόμενης ως «ηρωίδας δασκάλας» το οποίο ακόμη και η ίδια δηλώνει πως «δεν το γνωρίζει»; (κατάθεση στο δικαστήριο, Σεπτέμβριος 2017)

– Ποιος θα μας αποκαλύψει τα αληθινά χρηματικά ποσά που έχουν συσσωρευτεί από εκατοντάδες τηλεοπτικούς, διαδικτυακούς και τηλεφωνικούς εράνους που πραγματοποιεί η εταιρεία της εδώ και χρόνια, εφόσον η ίδια δηλώνει επισήμως πως «δεν τα γνωρίζει»; (κατάθεση στο δικαστήριο, Σεπτέμβριος 2017)

Περιμένουμε τις απαντήσεις. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ομάδα σύνταξης RodopiNews.gr

Δείτε επίσης:

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ… – Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.