breaking news

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ… – Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Οκτώβριος 5th, 2017 | by rodopinews
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ… – Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
0

Μετά την πρωτοφανή ενέργειά της να κινηθεί με εξώδικο εναντίον της 29ης Ταξιαρχίας και προσωπικά (!) εναντίον του Διοικητή της, αμφισβητώντας τις επιχειρησιακές ανάγκες του Στρατού (!), αυτή την φορά η δασκάλα – εργαζόμενη στην «Χρυσή Αυγή» Χαρίκλεια Νικοπούλου έκανε την εμφάνισή της στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Αθήνα.

Αναφέροντας πως βρίσκεται στην πρωτεύουσα διότι «συνεργάτης της είχε προσωπικό ραντεβού με τον Υπουργό Αμυνας Παναγιώτη Καμμένο» η επιστημονική συνεργάτιδα της «Χρυσής Αυγής» δήλωσε πως ο Υπουργός Αμυνας δεν ήταν ενημερωμένος για το ζήτημα και πως, σύμφωνα με την ίδια, υποσχέθηκε στον συνεργάτη της πως το θέμα θα λυθεί και πως με δική του παρέμβαση θα της δοθεί και πάλι το στρατόπεδο.

Εντύπωση προκάλεσε η στάση του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων (πρώην στρατιωτικός – νυν εργαζόμενος στον Καρατζαφέρη) ο οποίος αφού πρώτα πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» την σημερινή κυβέρνηση της χώρας («ιδεοληπτικά μπολσεβίκοι είναι οι άνθρωποι, βρωμεροί και τρισάθλιοι πολιτικά, πολιτικά μυαλά αρρωστημένα…. άθεοι») στην συνέχεια δεν παρέλειψε να κολακέψει όλη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Στρατού (υπουργό, αρχηγό ΓΕΣ κλπ) τονίζοντας στο τέλος πως το πρόβλημα μάλλον είναι δήθεν τοπικό και προσωπικό με την Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας (προφανώς κάποιος του μετέφερε αυτή την πληροφορία).

Σε άλλα σημεία της εκπομπής η δασκάλα του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και αποσπασμένη υπάλληλος στην «Χρυσή Αυγή» Χαρίκλεια Νικοπούλου σχολίασε όλα τα θέματα της επικαιρότητας δηλαδή επί παντός επιστητού, για την αλλαγή φύλου, για το πολίτευμα, για το Σύνταγμα ενώ σε κάποιο σημείο σχολιάζοντας σόκαρε τους πάντες αναφέροντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης ως «μεγάλο εραστή του κου Νταβούτογλου» χωρίς να διευκρινίζει τι μπορεί να εννοεί!

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή:

Νικοπούλου: «Είμαστε σε απόλυτη λειτουργία, βέβαια τον τελευταίο καιρό έχουμε δεχθεί πολλές επιθέσεις από μία τοπική φυλλάδα η οποία κινεί κάποια νήματα στην Θράκη, δυστυχώς ήρθε ένα χαρτί από το ΓΕΣ το οποίο μας ζητάει… μας ανακαλεί την παραχώρηση του κτιρίου και μας ζητάει εντός λίγων ημερών να δώσουμε πίσω το φυλάκιο το οποίο με προσωπική περιουσία έχουμε αναμορφώσει όπως καταλαβαίνετε και μένουν τα παιδιά αυτά… ε… σήμερα βρίσκομαι στην Αθήνα γιατί ένας συνεργάτης μου συναντήθηκε με τον κο Καμμένο και απέσπασε την προσωπική του δέσμευση ότι κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει οπότε θέλω να δω ότι δεν θα εφαρμοστεί ότι δεν θα μας πάρουν το φυλάκιο με βάση τον κο Καμμένο.»

Δημοσιογράφος: «Πιστεύω ότι αυτό που σας είπε ο κος Καμμένος θα το κάνει αυτή την φορά. Γιατί είναι, αγαπητέ μου κε υπουργέ, είναι θέμα εθνικής ανάγκης. Δεν το θέλετε το φυλάκιο αυτό, το Ακρίτας. Το είχατε αφήσει να ρημάξει. Τώρα φτιάχτηκε και έχει δημιουργήσει εκεί ένα κέντρο, νομίζω ότι είναι καλό να το συνεχίσει η κα Νικοπούλου. Ετσι τουλάχιστον μάθαμε, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Μη το χάσετε κι αυτό, έχετε χάσει πολλά άλλα, τουλάχιστον αυτό κρατήστε το.» (προς Νικοπούλου) «Αφού σας έδωσε τον λόγο του πιστεύω να τον κρατήσει τον λόγο του.»

Νικοπούλου: «Εδωσε τον λόγο του σε συνεργάτη μου και κοιτάξτε ο Στρατός προφασίζεται υπηρεσιακούς λόγους για τους οποίους πρέπει…»

Δημοσιογράφος: «ΔΕΝ υπάρχουν υπηρεσιακοί λόγοι για την περιοχή εκεί.»

Νικοπούλου: «Εγώ θα πω το εξής, στα …10 περίπου χιλιόμετρα υπάρχει η μοναδική μονάδα ειδικών δυνάμεων στην Θράκη στην Νέα Σάντα, η μονάδα αυτή λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχει αποδεκατιστεί κυριολεκτικά, αν λοιπόν συντρέχουν λόγοι υπηρεσιακοί γιατί αποδεκατίζουν μία μονάδα που ήταν επανδρωμένη και θέλουν αυτή την στιγμή να επανδρώσουν ένα φυλάκιο.»

Δημοσιογράφος: «Πιστεύω και ο αρχηγός του ΓΕΣ ο κος Στεφανής θα το καταλάβει, κε αρχηγέ πρέπει να το καταλάβετε αυτό, είστε πραγματικός εύελπις, πραγματικός πατριώτης, άριστος αξιωματικός, μην κάνετε αυτό το κακό, μην το κάνετε, θυμηθείτε τι σας λέω, πρέπει να το καταλάβετε, αφού συμφωνεί και ο κος Καμμένος νομίζω η 29 εκεί ταξιαρχία, δεν νομίζω νά ‘χει πρόβλημα.»

Νικοπούλου: «Θέλω να πιστεύω πως όχι, εγώ κρατώ την σημερινή δέσμευση του κου Καμμένου προς τον συνεργάτη μου, δεν ήταν ενήμερος για όλες αυτές τις κινήσεις και δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι αυτό και τον ευχαριστώ.»

Δημοσιογράφος: «Πολύ ωραία. Πιστεύω να μην επανέλθουμε κε Καμμένε σ’ αυτό το πράγμα, σας ευχαριστήσαμε από δω πέρα, νομίζω η κα Νικοπούλου, το είπε, πιθανόν να μη το γνωρίζατε.»

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπομπής:

Εμείς χωρίς να θέλουμε να παρέμβουμε πολιτικά καθώς αυτός δεν είναι ο ρόλος μας, απλά παρουσιάζουμε κάποια ελάχιστα από τα αμέτρητα γραπτά της κας Νικοπούλου, τις ημέρες που η ίδια πληροφορήθηκε πως ο Ελληνικός Στρατός, έπειτα από πολύμηνη έρευνα που προηγήθηκε στις δραστηριότητες αυτής της εταιρείας, αποφάσισε να ανακαλέσει την παραχώρηση του φυλακίου αυτού για πολύ σοβαρούς λόγους.

Θαυμάστε:

1. Η κα Νικοπούλου αναφέρεται σε «προδότες», «υπουργούς», «δημοσιογραφίσκους» ενώ δεν παύει να τονίζει πως «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΑΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΙΟ» χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς μπορεί να υπονοεί με το τελευταίο. Μιλά επίσης για «ξήλωμα υπουργών» και «καρεκλοκηνυγών θέσεων» ενώ κηρύσσει μάλλον κάποια …επανάσταση κάνοντας αναφορά σε «ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» και αναφωνώντας «ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ».

2. Ο πρώην διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας ο οποίος βοήθησε στην παραχώρηση του συνοριακού φυλακίου στην ιδιωτική εταιρεία της σημερινής εργαζόμενης στην «Χρυσή Αυγή» Χαρίκλειας Νικοπούλου, Στέλιος Καβούρ, απόστρατος πλέον απειλεί πως κάποιοι «θα τον βρουν μπροστά τους» με την κα Νικοπούλου να απαντά σε ανάλογο κλίμα.

3. Η κα Νικοπούλου αναφέρει πως κάποιοι θα γίνουν «ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.»

4. Η κα Νικοπούλου αναφέρει πως «ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ …ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.»

5. Η κα Νικοπούλου αναφέρει πως «ΜΙΑ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ.»

6. Από τις επιθέσεις εναντίον των πάντων δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων.

7. Η κα Νικοπούλου παρουσιάζει εικόνα του εαυτού της με την οποία συγκρίνεται με …τους ήρωες του 1940!

8. Η κα Νικοπούλου σε μία περίεργη πόζα φωτογραφίζεται και εύχεται για την Ανάσταση του Ιησού.

9. Η κα Νικοπούλου πανηγυρίζει καταδίκες τουρκόφωνων μειονοτικών εφημερίδων της Θράκης οι οποίες την είχαν συκοφαντήσει στο παρελθόν προειδοποιώντας ταυτόχρονα τον Υπουργό Δικαιοσύνης τι να πράξει και τι όχι!

10. Η κα Νικοπούλου, σήμερα 5 Οκτωβρίου 2017 ανακοινώνει πως έχει δοθεί «ΕΝΤΟΛΗ» του Υπουργού Αμύνης να μην πάρει ο Στρατός το φυλάκιο Ακρίτας από την ιδιωτική εταιρεία της.

11. Και τέλος η κα Νικοπούλου προχωρά στο …παρασύνθημα, ζητώντας χρήματα για την ιδιωτική εταιρεία της. Να σημειώσουμε εδώ πως στο δικαστήριο που είχαμε πριν λίγες εβδομάδες μαζί της και για το οποίο πανηγυρίζει η ίδια πως κέρδισε, δεν απάντησε για τα ποσά που έχουν συσσωρευτεί στα ταμία της εταιρείας έπειτα από εκατοντάδες διαδικτυακούς, τηλεοπτικούς και τηλεφωνικούς εράνους και το δικαστήριο δεν επέμεινε σε αυτή την ερώτηση.

Το δικό μας ερώτημα είναι ένα. Με δεδομένη την ένταση την οποία κάθε φορά η πλευρά Νικοπούλου δημιουργεί γύρω από κάθε θέμα, τι γνώμη έχουν τόσο ο υπουργός κος Καμμένος όσο και οι εκπρόσωποι του κόμματός του στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης κος Σγουρίδης Παναγιώτης και κα Ούτση Χρύσα για το όλο ζήτημα;

Επιβεβαιώνεται η δέσμευση Καμμένου εναντίον της αρχικής του απόφασης; Υπάρχει μία στο εκατομμύριο πιθανότητα όλα όσα αναφέρονται πιο πάνω να είναι αληθή; Διότι αν είναι, το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει από όλα αυτά είναι πως ο κος Καμμένος ως Υπουργός Αμύνης «πούλησε» τους υπηρεσιακούς υφισταμένους του, τον αρχηγό ΓΕΣ, τον Διοικητή του Δ Σώματος Στρατού και τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας για να κερδίσει κάποιες κολακείες από το τηλεοπτικό κανάλι του Καρατζαφέρη. Πράγμα που μάλλον θεωρούμε αδύνατο να έχει συμβεί.

Με δεδομένο λοιπόν πως η πλευρά της εταιρείας Νικοπούλου ήδη έχει προβεί σε πανηγυρικές ανακοινώσεις (μετά τις απειλές για «ξήλωμά» του), ο κος Καμμένος το όνομα του οποίου η κα Νικοπούλου αναφέρει στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, οφείλει μία επώνυμη απάντηση σε όλα αυτά.

Ρεπορτάζ: Σ.Μ.

Διαβάστε επίσης:

Ερώτηση βουλευτών στην Κυβέρνηση για τα Ιδρύματα Προστασίας Ανηλίκων

Γιώργος Μανανάς: «Αυτόκλητους εθνοσωτήρες δεν χρειάζεται ο τόπος μας»

Παραβίαση προσωπικών δεδομένων στη δίκη με Νικοπούλου και «αρχιμανδρίτη»

ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ από την Χαρίκλεια Νικοπούλου

Οι μάρτυρες υπεράσπισης μας και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ” (;) ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ

Ενημέρωση 07/10/2017

Η κα Νικοπούλου λίγες ώρες μετά τους ισχυρισμούς της πως «συνεργάτης της είδε τον υπουργό κο Καμμένο και απέσπασε την δέσμευσή του» επανήλθε στο ζήτημα με νέες αναρτήσεις:

1. Η κα Νικοπούλου προειδοποιεί (;) τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κο Καμμένο («ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ») «να μην ανοίξει κι άλλο μέτωπο» (σ.σ.: μαζί της) με το να μη κρατήσει την «υπόσχεσή» του, την οποία η ίδια ισχυρίζεται πως της έδωσε.

12. Η κα Νικοπούλου παρουσιάζει ένα …λογοπαίγνιο με τα ονόματα του Στρατηγού της Ξάνθης (Διοικητή του Δ Σώματος Στρατού) κου Καμπά και του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κου Καμμένου μιλώντας για «μυστικά που κρατιούνται για πολλά χρόνια».

Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.