breaking news

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ

Ιούλιος 9th, 2017 | by rodopinews
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

Δηλαδή για την ακρίβεια όχι ακριβώς σκυλάδικο αλλά ακόμη και «κωλάδικο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λεγόμενο και ως «τσοντοκάναλο» Γ κατηγορίας το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, χάρη σε τοπικό πολιτικό γραφείο λειτουργούσε ως χώρος πολιτικής (και όχι μόνο) βίζιτας, προσφέροντας στους πάντες ότι επιθυμούσαν και φυσικά πολλά λεφτά στον τσοντοκαναλάρχη ο οποίος και πλούτισε.

Τα τελευταία χρόνια της κρίσης όμως ο τσοντοκαναλάρχης της ιστορίας μας «βγήκε στον γιακά» διότι, όπως έλεγε, δεν έχει λεφτά, απέλυσε πολύ κόσμο και μάλιστα αναγκάστηκε και ο ίδιος να βγει στο γυαλί για τις ανάγκες  εθνικοπατριωτικής ελληναράδικης εκπομπής. Αλλωστε και ο ίδιος είναι θιασώτης της ακραίας δεξιάς, εκεί δηλαδή όπου «στάζει το μέλι» καθώς η ακροδεξιά έχει μεγάλη ευαισθησία στα «εθνικά θέματα» και όταν χρειαστεί πληρώνει όσο – όσο. Από τα δικά μας τα λεφτά βεβαίως.

Φυσικά το «μέλι» έρεε άφθονο στο εν λόγω τσοντοκάναλο αλλά και το «ουρί του παραδείσου» καθώς όλες οι νεαρές αιθέριες υπάρξεις που πέρασαν από εκεί και είχαν πάρει στα σοβαρά το ζήτημα «δημιουργία καριέρας» ήξεραν πως για να «προχωρήσουν μπροστά» χρειαζόταν και το απαραίτητο «σπρώξιμο» το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αναλάμβανε γενναιόδωρα να παρέχει ο κος τσοντοκαναλάρχης. Αναφερόμαστε βεβαίως και σε θηλυκές αλλά και σε αρσενικές υπάρξεις γιατί ο κος τσοντοκαναλάρχης δεν είναι ούτε ρατσιστής, ούτε σεξιστής. Πολύ γνωστή είναι άλλωστε η ιστορία με γνωστό καμεραμάν του εν λόγω τσοντοκάναλου ο οποίος πλέον σήμερα εργάζεται τον ιδιωτικό τομέα.

Φυσικά τέτοια συμβάντα δεν θα μπορούσαν να είναι γνωστά στο ευρύ κοινό γι αυτό και ο εν λόγω τσοντοκαναλάρχης είχε διαμορφώσει έναν δεύτερο χώρο του οικήματος σε «χώρο ανάπαυσης προσωπικού». Από εκείνον τον χώρο λοιπόν ο κος τσοντοκαναλάρχης …έπαιρνε φόρα για το «σπρώξιμο» ώστε όλα αυτά τα κοριτσάκια και αγοράκια σήμερα να κάνουν καριέρα, χάρη στην ευγενική χορηγία του.

Καθότι όμως ο εν λόγω τσοντοκαναλάρχης ήταν και γουστόζος δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά αλλά είχε μάλιστα παγιδεύσει τον εν λόγω «χώρο ανάπαυσης» με κάμερες και μικρόφωνα ώστε να κρατά …ενθύμια από τις περιπέτειές του. Τα εν λόγω ενθύμια βεβαίως στην συνέχεια τα χρησιμοποιούσε όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής και όταν κάποιος εργαζόμενος ή κάποια εργαζόμενη ζητούσε επιμόνως τα δεδουλευμένα, ο κος αφεντικός αναλάμβανε δράση ώστε τα νέα αυτά παιδιά να κατεβάσουν τα αυτιά φεύγοντας, αναζητώντας αλλού καριέρα, ίσως αυτή την φορά με λιγότερα λάθη.

Με τα χρόνια ο εν λόγω τσοντοκαναλάρχης είχε δημιουργήσει βιβλιοθήκη ολόκληρη με τέτοιου είδους υλικό, η οποία ανταγωνιζόταν επάξια τα αρχεία του Εντγκαρ «Μαίρη» Χούβερ σε ποσότητα αλλά και ποιότητα. Κανείς δεν τολμούσε να καταγγείλει κάτι καθώς ο κος τσοντοκαναλάρχης ως μέγας εθνικοπατριώτης ήταν το αγαπημένο παιδί τοπικού πανίσχυρου πολιτικού γραφείου, ιδιοκτησίας πρώην μεγαλοπολιτικού ο οποίος σήμερα επίσης εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα οι εγκαταστάσεις του εν λόγω τσοντοκάναλου χαρίστηκαν στον κο τσοντοκαναλάρχη με παρέμβαση του ίδιου του εθνικιστή πολιτικού ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια λαμβάνει από το επαρχιακό τσοντοκάναλο προνομιακή πολιτική προβολή σε αντάλλαγμα και φυσικά ποιο παιδί και ποιος γονέας θα τολμούσε να τα βάλει με το μαφιόζικο κύκλωμα των δύο αυτών εθνικοπατριωτών; Και δεν τόλμησε όντως κανείς.

Αυτό όμως που συνέβη πρόσφατα ο κος τσοντοκαναλάρχης δεν το είδε να πλησιάζει. Μπαίνοντας λοιπόν μια μέρα στον χώρο όπου κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τα «ενθύμια» της ταραχώδους μηντιακής του καριέρας, ανακάλυψε ότι όλα αυτά είχαν κλαπεί! Βιντεοκασέτες με τα «επαγγελματικά σεμινάρια» που παρείχε για πολλά χρόνια σε αγόρια και κορίτσια, σε πολλές περιπτώσεις ανήλικα, έκαναν «φτερά» και ο ίδιος ακόμη ψάχνεται. Φυσικά καμία καταγγελία δεν έγινε σε καμία αρχή για αυτονόητους λόγους. Και οι βιντεοκασέτες με το περιεχόμενό τους πλέον βρίσκονται σε άλλα χέρια τα οποία βεβαίως θα τις αξιοποιήσουν ανάλογα.

Οσο για τον εθνικιστή πρώην μεγαλοπολιτικό ο οποίος «έχτισε» από την αρχή το τσοντοκάναλο και το γέμισε με εκατομμύρια ευρώ από κρατικές χορηγίες ώστε να μπορεί να προβάλλεται σε αυτό για να εκλέγεται, δεν φαίνεται να ανησυχεί για έναν ακριβώς λόγο: γιατί έχει πολύ σημαντικότερα δικά του προβλήματα να ασχοληθεί καθώς η πολιτική του καριέρα έχει πάρει την κατηφόρα και ο ίδιος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε δίκες σε λίγο καιρό.

Και η πρώην μεγαλοδημοσιογράφος του καναλιού, εξπέρ κι αυτή στις κάμερες αφού κατάφερε και παγίδευσε κι αυτή τον πρώην αφεντικό της και πλέον τον «κρατάει» γερά, πλέον δεν νοιάζεται και πολύ καθώς αφού πρώτα τόσα χρόνια γέμισε με τίτλους «σπουδών» χάρη στον εν λόγω πρώην μεγαλοπολιτικό, έχει εδώ και καιρό μετακομίσει στο Δημόσιο όπου και προσφέρει τις υπηρεσίες της. Οσο για τις βιντεοκασέτες του αφεντικού που την δείχνουν πριν πολλά χρόνια να προσφέρει τις «υπηρεσίες» της στον αφεντικό, κανένα πρόβλημα αφού αυτό ήταν πάντα το αληθινό της επάγγελμα.

Εφαγαν, ρήμαξαν, τελείωσαν.

Ας πρόσεχαν.

Σχολιάζει:

– Ο Ασχολίαστος –

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.