breaking news

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΟ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιούνιος 8th, 2017 | by rodopinews
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΟ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ
0

Φαίνεται ότι στην Θράκη η επίσημη ελληνική κυβέρνηση έχει παραδώσει τα «κλειδιά» σε ακροδεξιές παρακρατικές οργανώσεις όπως η «Χρυσή Αυγή» και οι «Γκρίζοι Λύκοι» ώστε τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, παιδείας και πολλά άλλα να ασκούνται από αυτές! Αλλιώς δεν εξηγούνται τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας.

Από την μία έχουμε το σκάνδαλο του Παραδικαστικού της «Χρυσής Αυγής» στην Θράκη το οποίο απασχολεί την Ελληνική Δικαιοσύνη σε ανώτατα κλιμάκια και στο οποίο όπως φαίνεται δραστηριοποιούνται δικαστές και εισαγγελείς οι οποίοι δεν διστάζουν να παρανομούν κατάφορα εις βάρος των συμφερόντων της Ελληνικής Πολιτείας βγάζοντας κατά παραγγελία αποφάσεις προς όφελος ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων τα οποία πρόσκεινται στο κόμμα των νεοναζί.

Από την άλλη έχουμε και το ξενόφερτο παρακράτος, αυτό των ακροδεξιών της Τουρκίας το οποίο με κάθε ευκαιρία παρανομεί και στο οποίο μάλιστα εκτός από κρατικοί υπάλληλοι της γειτονικής χώρας όπως πρόξενοι, διπλωματικοί ακόλουθοι – πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και άλλοι παράγοντες, δραστηριοποιούνται και Ελληνες πολίτες, «δημοσιογράφοι», μέχρι και βουλευτές οι οποίοι δεν διστάζουν σε δημόσια θέα να λειτουργούν ως πράκτορες των συμφερόντων της Τουρκίας!

Η γειτονική χώρα είναι μία χώρα με πολλά προβλήματα που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες σε εμφύλιο πόλεμο ο οποίος απειλεί να την διαλύσει σε πολλά κομμάτια γι αυτό και είναι αναμενόμενο το κράτος να περιορίζει τις ελευθερίες των πολιτών. Ως αποτέλεσμα αυτού του καθεστώτος ανελευθερίας είναι επίσης αναμενόμενο η νοοτροπία των σημερινών Τούρκων σε μεγάλο βαθμό να μην είναι δημοκρατικές εφόσον έτσι έχουν συνηθίσει να διαβιούν τόσες δεκαετίες. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και λαμπρά παραδείγματα ελεύθερης και δημοκρατικής σκέψης στον γειτονικό αδελφό λαό τα οποία δυστυχώς διώκονται καθημερινά από το καθεστώς. Αυτό που συμβαίνει όμως με το τουρκικό παρακράτος στην ελληνική Θράκη είναι απαράδεκτο και μπορεί να συγκριθεί σε προκλητικότητα και σε μέγεθος παρανομίας μόνο με τις δραστηριότητες του ελληνικού νεοναζιστικού παρακράτους.

Πριν λίγες ημέρες με αφορμή θρησκευτική εορτή, ο πρόξενος και οι εδώ πράκτορες του τουρκισμού διοργάνωσαν μεταξύ άλλων και την θρησκευτική τελετή «Χάτιμ» σε ιερό τέμενος στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης. Επικεφαλής της όλης διοργάνωσης, όπως συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια ήταν ο ίδιος ο Τούρκος Πρόξενος ο οποίος προφανώς έπειτα από κρυφή συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας λειτουργεί ως «αρχηγός κράτους» στην ελληνική Θράκη λαμβάνοντας και τις ανάλογες δόξες και τιμές από τους πολίτες της μειονότητας που τον θαυμάζουν και φυσικά έχοντας πάντα μαζί του ως συνοδεία την στρατιά υποτακτικών του. Ανάμεσα σε αυτούς διακρίνονται ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, γνωστός φασίστας και ακραίος ρατσιστής που προσπαθεί να επιβληθεί ως θρησκευτικός και πολιτικός ηγέτης των μουσουλμάνων της Θράκης αλλά δυστυχώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ο οποίος είναι ζήτημα αν παρευρίσκεται περισσότερες ώρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ή στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Στην θρησκευτική αυτή τελετή στο τζαμί του νομού Ξάνθης την οποία ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής, ο ψευδομουφτής Ξάνθης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν σε εθνικιστικό πανηγύρι, μεταξύ άλλων υψώθηκε τεράστιο πανό το οποίο έγραφε «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» και «ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ». Ως «τουρκική μειονότητα» το τουρκικό ΥΠΕΞ θεωρεί τους τουρκόφωνους της Ελλάδας, ως «Δυτική Θράκη» θεωρεί την περιοχή της ελληνικής Θράκης την οποία θα ήθελε «ανεξάρτητο τουρκικό κράτος» και ως «Μουφτεία Ξάνθης» θεωρεί το γραφείο του φασίστα Αχμέτ Μέτε τον οποίο και προσπαθεί να επιβάλει ως «Ντενκτάς της (ελληνικής) Θράκης».

Και οι δύο αυτές επιγραφές που επιβλήθηκαν από τον Τούρκο διπλωματικό υπάλληλο και τους πράκτορές του και που φωτογραφήθηκαν αναλόγως ώστε να κάνουν τον γύρο του κόσμου για να δείξουν σε όλους ότι στην Ελλάδα υπάρχει «ανεξάρτητο τουρκικό κράτος» συνιστούν παρανομία και εάν δεν υπήρχε η κρυφή συμφωνία μεταξύ ελληνικού και τουρκικού ΥΠΕΞ ώστε ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής να απολαμβάνει ασυλία αρχηγού «ανεξάρτητου κράτους» θα έπρεπε και ο ίδιος και οι υποτακτικοί του να απελαθούν άμεσα αλλά και οι Ελληνες πολίτες πράκτορές του να κατηγορηθούν αναλόγως. Το ίδιο φυσικά θα έπρεπε να γίνει και από την άλλη πλευρά, των νεοναζί προδοτών χρυσαυγιτών και για όλους τους δικαστές / εισαγγελείς / αστυνομικούς / στρατιωτικούς / δημάρχους / κληρικούς που τους στηρίζουν.

Φυσικά δεν θα αποτελέσει καμία έκπληξη όταν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί ότι τα δύο ακροδεξιά παρακράτη, το ελληνικό και το τουρκικό, συνεργαζόταν αρμονικά στην Θράκη ώστε να πλουτίζουν κάποιοι απατεώνες πουλώντας «πίστη» και «πατριωτισμό» σε χριστιανικά και μουσουλμανικά κορόιδα.

Φωτογραφίες από: http://tourkikanea.gr/2017/06/foto-204/

Ρεπορτάζ: Σ.Μ.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ “ΑΝEΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ”

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.