breaking news

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Ιανουάριος 26th, 2017 | by rodopinews
Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

Συνάντηση συνεργασίας, συνεννόησης και προοπτικής στα κεντρικά γραφεία του Trump Tower στην Νέα Υόρκη είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενημέρωσε τον νέο Πλανητάρχη για την κατάσταση στην Ξυλαγανή, τα μεγάλα προβλήματα της Κομοτηνής όπως τα αδέσποτα, την εγκατάλειψη μεγάλων επενδύσεων της Ροδόπης όπως του Αεροδρομίου «Μπακάλμπασης» από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τα προβλήματα στέγασης και αποχέτευσης στην πολιτιστική πρωτεύουσα του νομού Αλάν Κογιού και ζήτησε τη συμπαράστασή του τώρα και στο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε στον Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι στο εξής η Θράκη θα είναι στο επίκεντρο της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α. με ενδεχόμενο η διοικητική πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης να μεταφερθεί στον φυσικό της χώρο, στην Ξυλαγανή, αποκαθιστώντας έτσι χρόνιες αδικίες εναντίων των παιδιών της Ροδόπης. Μάλιστα του αποκάλυψε τα μυστικά στρατηγικά του σχέδια ώστε όχι μόνο να αποπερατωθεί το μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας Αεροδρόμιο Μπακάλμπασης αλλά να δημιουργηθεί και κοσμοδρόμιο της ΝΑΣΑ στην Οργάνη.

Φωτο: συνάντηση εργασίας στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ

Στην συνάντηση των δύο ηγετών μεταξύ άλλων συμμετείχαν ή παρενέβησαν τηλεφωνικά η βασίλισα της Αγγλίας Ελισάβετ, χρηματιστές της Wall Street, μεγαλοδικηγόροι, διεθνείς επενδυτές και μεγιστάνες, Βιετναμέζοι βελονιστές, ο άσος των γηπέδων Μαραντόνα και ο Μαγκάιβερ.

Αναπτυξιακή προοπτική

Αμέσως μετά ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ σε αναγνώριση της σημασίας των Αμερικανο-ξυλαγανιώτικων σχέσεων διαβεβαίωσε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε οι Η.Π.Α. να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την πατέντα καυσίμων διαστημοπλοίων του Αρτέμη Σώρρα ενώ κάλεσε στο γραφείο του τον διεθνούς φήμης επιστήμονα Εμετ Μπράουν ο οποίος με την σειρά προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Ξυλαγανιώτη ηγέτη να τηλεμεταφερθεί στον χρόνο για να συναντηθεί με θαυμαστές του πολιτικού του έργου από το παρελθόν όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Μάρλον Μπράντο ενώ τέλος πραγματοποιήθηκε και παλιά επιθυμία του, να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα.

Φωτογράφοι του Λευκού Οίκου αποθανάτισαν τα στιγμιότυπα:

Η Ξυλαγανή στο διεθνές επίκεντρο

Οι δύο άνδρες, Ντόναλντ Τραμπ και Ευριπίδης Στυλιανίδης συμφώνησαν να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές του για την ανάδειξη των ζητημάτων ιδιαίτερα της Ξυλαγανής, της εκλογικής του περιφέρειας που παραμένει χρόνια τώρα αδικημένη από τις διεθνείς συγκυρίες, τον πόλεμο στην Συρία και τα σκαμπανευάσματα στην τιμή του αργού πετρελαίου.

«Η εξέλιξη αυτή», τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης «αποτελεί για εμένα την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για τη Ξυλαγανή μας, για τη Θράκη, για τα Βαλκάνια, για τα Στενά του Βοσπόρου, για την Κριμαία, για τα Καρπάθια αλλά και για την πατρίδα μας, την Freie und Hansestadt Hamburg, στην οποία θα δώσουμε όλοι ενωμένοι τον καλύτερό μας εαυτό».

«Ηταν ένα όνειρο ζωής για μένα»

Ο νέος Πλανητάρχης από την πλευρά του δήλωσε ενθουσιασμένος που είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Ξυλαγανιώτη ηγέτη και προς ένδειξη ευγνωμοσύνης του παραχώρησε το ιδιωτικό του αεροπλάνο μαζί με όλο το προσωπικό ώστε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα δυτικά προάστια των Αθηνών.

Σχολιάζει, παραποιεί την πραγματικότητα και παραπληροφορεί,

– Ο Ασχολίαστος –

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.