breaking news

Σεμινάριο: Πως να (μην;) βγάλεις λεφτά από το Ιντερνετ!

Μάρτιος 13th, 2013 | by rodopinews
Σεμινάριο: Πως να (μην;) βγάλεις λεφτά από το Ιντερνετ!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
0

mbi

Με ενημέρωσαν πως υπάρχει κάποιος τύπος στην περιοχή που διοργανώνει σεμινάρια για το πως μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα από το διαδίκτυο, καθισμένος στο σπίτι του με τις παντόφλες. Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι τόσο παπατζής και να ακολουθεί τις απατεωνίστικες πρακτικές διαφόρων πυραμιδών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια, έχω να σημειώσω τα εξής.

Πρώτο: λεφτά χωρίς δουλειά ΔΕΝ βγάζεις. Είτε πρόκειται για εργοστάσιο, είτε στα καράβια, είτε στην οικοδομή, είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι και στην κρεβατοκάμαρα. Ακόμη και μπανεράκια στο διαδίκτυο να πουλάς (που πλέον κανείς δεν θέλει να αγοράσει) και αυτό δουλειά είναι. Δεν υπάρχει τρόπος να πατάς ένα κουμπί και να δημιουργείς κέρδη. Απλά ξέχασέ το.

Δεύτερο: αν κάποιος σας δείχνει επιταγές της Google που εισέπραξε, μην πιαστείτε κορόιδα και του στάξετε χρήμα για να σας …μάθει το μυστικό. Δεν υπάρχει μυστικό. Η Google δεν μοιράζει τζάμπα λεφτά στον καθένα με …μυστική συνταγή. Ρωτήστε τον μερικά απλά πράγματα. Οπως για το πόσο κόπο, χρόνο και χρήμα ο ίδιος επένδυσε για να φτάσει να βγάλει π.χ. 1.000 ευρώ. Αμα επένδυσε 3 χρόνια εργασίας και 100.000 ευρώ σε έξοδα, υπαλλήλους κλπ για να βγάλει 1.000 ευρώ δεν νομίζω να θεωρείται και …πανέξυπνος επενδυτής! Επίσης πριν από πόσο καιρό είναι αυτές οι επιταγές; Γιατί τα 1.000 της περασμένης 5ετίας μπορεί σήμερα να γίνανε εύκολα 300. Αλλά αυτός να επιμένει να σας δείχνει επιταγές της προηγούμενης 5ετίας στην ουσία κοροϊδεύοντάς σας. Τέλος ρωτήστε τον πόσες ιστοσελίδες αυτός διαχειρίζεται για να βγάλει τα χρήματα αυτά. Γιατί αν διαχειρίζεται π.χ. 200 ιστοσελίδες και υπόσχεται σε σας πως με ένα μπλογκ θα βγάλετε τα ίδια μάλλον έχουμε να κάνουμε με απίστευτο απατεώνα.

Τρίτο και τελευταίο: όλοι αυτοί οι παπατζήδες – γυρολόγοι που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες χρησιμοποιούν και μία λέξη που λέγεται «εγγύηση». Διότι λένε πως είναι …εγγυημένο το γεγονός πως οι μαθητές τους θα βγάλουν εύκολα και γρήγορα λεφτά. Στην ουσία όμως η μοναδική εγγύηση που δίνουν είναι τα λόγια τους. Δηλαδή: αέρας κοπανιστός! Ζητήστε λοιπόν κανονική εγγύηση. Π.χ. να τον πληρώσετε για τα «μαγικά» σεμινάρια που κάνει με τα λεφτά που θα βγάλετε από τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Μάλιστα όχι του πρώτου μήνα αλλά του έκτου συνεχιζόμενου μήνα που θα λαμβάνεται αυτές τις υποτιθέμενες επιταγές. Και με τόκο! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που αν πιστεύει όντως αυτά τα οποία διδάσκει, να έλεγε ΟΧΙ σε μία τέτοια πρόταση. Γιατί θα ήξερε πως ο μαθητής του σίγουρα θα εισπράξει χρήματα ώστε αυτος να πληρωθεί. Εκτός κι αν ηξερε από την αρχή το αντίθετο και δεν το έλεγε. Η εκτός κι αν θεωρεί τον μαθητή του αναξιοπιστο.

Τι λέτε λοιπόν; Θέλετε να αφήσετε για λίγο τα όμορφα όνειρα που όμορφα σας αποκοιμίζουν για να επιστρέψετε στην πραγματικότητα; Πάμε από την αρχή λοιπόν στο δικό μου «σεμινάριο» που είναι και δωρεάν. Λεφτά = δουλειά. Δουλειά = προσφορά υλικού ή άυλου αγαθού σε κάποιον άλλον με αντάλλαγμα χρηματικό. Η αμέσως επόμενη λύση είναι να κλέβεις ή να εφεύρεις το δέντρο που βγάζει χαρτονομίσματα. Κατανοητόν καλά μου παιδιά;

Σωτήρης Μπουζάρας

www.rodopimedia.gr

Ροδόπη – Υπηρεσίες Δημοσιότητας

 

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Comments are closed.