breaking news

Οι απατεώνες της κομματικά μισθωμένης ενημέρωσης έχουν ονοματεπώνυμο …και πλέον βρίσκονται στο ελληνικό (.gr) διαδίκτυο!

Ιούνιος 2nd, 2012 | by rodopinews
Οι απατεώνες της κομματικά μισθωμένης ενημέρωσης έχουν ονοματεπώνυμο …και πλέον βρίσκονται στο ελληνικό (.gr) διαδίκτυο!
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

Αποκαλύψαμε πρώτοι σε τοπικό επίπεδο την υπόθεση Φραγκούλη Φράγκου σχετικά με το «σουτάρισμα» που έριξε σε σχέδιο για δημιουργία ιστοσελίδας και ψηφιακών εφαρμογών για το Πολεμικό Μουσείο Αθήνας (βλ. εδώ: http://rodopinews.gr/?p=32012) και το οποίο θα στοίχιζε …3 εκατομμύρια ευρώ! Γιατί μπορεί για τα κορόιδα να υπάρχει κρίση και να πληρώνουν χαράτσια, όμως κάποιοι άλλοι έχουν ακόμη τον τρόπο να χρεώνουν τα δημόσια ταμεία με εκατομμύρια. Ο Στρατηγός (και πλέον Υπουργός) μόλις είδε το σκανδαλώδες ποσό που δίδεται σε καιρούς που ο Ελληνας πολίτης είναι πεινασμένος, χωρίς φάρμακα και πολλοί αυτοκτονούν από απόγνωση «τα πήρε άγρια» και με δική του εντολή το έργο αποσύρθηκε. Μάλιστα ο ίδιος είπε πως με 3 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να οχυρώσει Εβρο και νησιά!

Την είδηση πήραν από εμάς (όπως συνηθίζουν) τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ αλλά όχι μόνο αυτά. Χρόνο δεν έχασε και γνωστό τσοντο-blog κάποιας ομάδας αγράμματων και ανεπάγγελτων παπατζήδων που στον ελεύθερό τους χρόνο μεταξύ κομματικής αλητείας και (οι κυρίες της παρέας) βίζιτας παριστάνουν τους και τις «δημοσιογράφους» αφού πήρε κι αυτό την είδηση και την παρουσίασε προφανώς όπως ακριβώς παρουσιάζει και όλες τις υπόλοιπες: διαστρέβλωσε λοιπόν τα πάντα και έγραψε πως ο Στρατηγός Φράγκος (αυτός που «έκοψε» την χρηματοδότηση στο έργο) ήταν αυτός που ξεκίνησε τον εν λόγω διαγωνισμό για τα 3 εκατομμύρια ευρώ σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές εφαρμογές!

http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/05/3.html

Το ζήτημα δεν είναι όμως η αλητεία και η συκοφαντία ορισμένων υπηρετών πολιτικών προσώπων. Η αληθινή είδηση είναι πως τα γνωστά κομματικά τρωκτικά (που μετεκλογικά όλως τυχαίως τακτοποιήθηκαν σε ευάερες, ευήλιες και …περιφερειακές θέσεις για να παριστάνουν τους και τις «δημοσιογράφους») ως πασίγνωστοι στην πιάτσα υπηρέτες πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων, μέσω του τσοντο-blog τους, γλύφουν ή συκοφαντούν κάποιον αναλόγως των εντολών που κάθε φορά δέχονται. Ετσι για κάποια πολύ συγκεκριμένα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί στην ουσία ως άτυπο «Γραφείο Τύπου» (ή …γραφείο Πίπου όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποια παλαιότερη συνάδελφος για ορισμένες «δημοσιογραφίνες» και τις «υπηρεσίες» που αυτές προσφέρουν σε υψηλά πρόσωπα) ενώ για κάποιους άλλους είναι απλά μία μόνιμη πηγή κατασυκοφάντησης. Οχι όμως συκοφάντηση για την πλάκα αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες των αφεντικών: όποιον ενοχλεί τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς «σπόνσορές» τους τον περιποιούνται καταλλήλως είτε με ψευδή δημοσιεύματα, είτε με προβοκάτσιες, είτε με ανώνυμα σχόλια που ακολουθούν από κάτω και τα οποία στο σύνολό τους προέρχονται από την ίδια ομάδα κομπλεξικών και δυστυχισμένων ρουσφετοπαρασίτων της ευρύτερης περιοχής.

Αρα λοιπόν το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι ένα: σε ποιανού το μάτι έχει μπει ο Φράγκος ώστε εδώ και τόσο καιρό να δέχεται τα πυρά των μισθωμένων κομπλεξικών του γνωστού κομοτηνέζικου τσοντο-blog;

Εδώ σε θέλω κάβουρα!

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Αφήστε μια απάντηση