breaking news

Φουλ του άσου των …τσοντο-blogs στην περιοδία της Ντόρας!

Μάρτιος 31st, 2012 | by rodopinews
Φουλ του άσου των …τσοντο-blogs στην περιοδία της Ντόρας!
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

Γεια σας αγαπητοί τσοντο-bloggers και παρα-δημοσιογράφοι... ή μάλλον για να μιλήσω στην γλώσσα σας Heil !!!

Είναι γεγονός πως η Ντόρα Μπακογιάννη ως προσωπικότητα έχει το «κάτι τις» της και έλκει γενικώς τον πολίτη, τον ψηφοφόρο, τον δημοσιογράφο, τον κάθε ενδιαφερόμενο για τα κοινά. Αλλοι το λένε ύφος, άλλη το λένε αύρα, άλλη το λένε προσωπικότητα, άλλοι το λένε …κληρονομικότητα (!) ενώ πολλοί άλλοι το θεωρούν αρνητικό στοιχείο, σε σημείο του να έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη ως αντίπαλοι ή εχθροί! (όπως η ίδια τους αναφέρει)

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε πως η ίδια θα κατέβει με ανεξάρτητο δικό της κόμμα στην Βουλή (λίγο μετά την εκλογή Σαμαρά) στην περιοχή μας άρχισε να παρατηρείται μία υπερκινητικότητα στο γνωστό διακομματικό παρα-δημοσιογραφικό καρτέλ! (ατάλαντοι ψευτο-δημοσιογράφοι του καναπέ από ρουσφέτια του μπαμπά, δημοσιο-βίζιτες που εκπροσωπούσαν γνωστούς …οίκους ρουσφετιών ως μεσάζοντες ενώ τα βράδια έκαναν κι άλλο επάγγελμα σε άλλους «οίκους», τεχνικοί – καμεραμανατζήδες και ηλεκτρονικοί της συμφοράς που καταγράφουν τον κοσμάκη και στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο στα -εγχώρια κι όχι μόνο- αφεντικά για φακέλωμα -έχουν και αυτοκίνητο να ξεπληρώσουν οι κακομοίρηδες-, όλοι μαζί συνεργαζόμενοι σε γνωστά στην κομματοκρατούμενη παρασιτική και παρα-δημοσιογραφική πιάτσα ανώνυμα και μισθωμένα συκοφαντικά τσοντο-blogs)

Ολα λοιπόν τα παραπάνω πλάσματα της τοπικής παρα-κρατικής χλωρίδας και πανίδας για κάποιον περίεργο λόγο από μισθωμένοι των μεγάλων και λιγότερο μεγάλων κομμάτων που ήταν και είναι, άρχισαν ξαφνικά να δείχνουν ένα έντονο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της Ντόρας. Πολύ έντονο όμως. Να ήταν εντεταλμένοι ώστε να πλησιάσουν το νέο κόμμα για να βυσματωθούν και σε αυτό; Καθόλου παράξενο. Κάποια από τα εν λόγω πλάσματα μάλιστα ακούστηκε πως πήγαν εκεί για να είναι υποψήφιοι (υπέρμετρες φιλοδοξίες!) ή για να βάλουν ως υποψήφιους συγγενείς τους! Εντεταλμένοι όμως από ποιους; Μα από αυτούς που πληρώνουν τις αγορές αυτοκινήτων και το χτίσιμο τριόροφων σπιτιών όταν τα εν λόγω πλάσματα επισήμως δηλώνουν …άνεργα! Αλλωστε τα εν λόγω κονδύλια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και εφόσον πρόοδο στα «εθνικά θέματα» δεν βλέπουμε, κάπου προφανώς πρέπει όλα αυτά να καταλήγουν.

Ετσι λοιπόν και σήμερα δεν ήταν παράξενο που όλη η «αφρόκρεμα» …του καμπινέ της τοπικής παρα-δημοσιογραφίας ήταν εκεί, ενωμένη – δυνατή! Τα ξέρει αυτά η Ντόρα και τα τοπικά της στελέχη; Φανταζόμαστε πως όχι. Τα πλάσματα αυτά δρουν υπογείως και ανεξέλεγκτα χωρίς ποτέ να αποκαλύπτεται η πραγματική τους ταυτότητα αφού διαθέτουν ένα σωρό άλλες και παρουσιάζονται παντού ως άτομα υπεράνω κάθε υποψίας. Το ίδιο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και τα στελέχη των περισσοτέρων κομμάτων. Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να μάθουν όλοι ποιοι και ποιες συγκροτούν αυτή την «αφρόκρεμα»; Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε! Οι πράκτορες και τα βαλιτσάκια αυτή τη στιγμή δουλεύουν υπερωρίες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Εμείς πάντως να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πούμε τίποτα σε κανέναν!!

Σχολιάζει: το team του «Ασχολίαστου»

Δείτε επίσης τι έγινε σε παλαιότερη συνέντευξη τύπου της Ντόρας:

http://rodopinews.gr/?p=16161

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Αφήστε μια απάντηση