breaking news

Παράγοντας «για τα πανηγύρια» την έχει δει «υποψήφιος βουλευτής» και γελοιοποιείται σε όλη την Ελλάδα

Μάρτιος 27th, 2012 | by rodopinews
Παράγοντας «για τα πανηγύρια» την έχει δει «υποψήφιος βουλευτής» και γελοιοποιείται σε όλη την Ελλάδα
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

Ψωνάρες υπάρχουν πολλές, οι Ροδοπίτικες ψωνάρες όμως είναι απίστευτες!

Νεαρός φερέλπις που τα τελευταία χρόνια του «φουσκώνουν τα μυαλά» διάφοροι κομματοβολεμένοι ψευτο-δημοσιογραφίσκοι της συμφοράς και άλλοι τοπικοί παράγοντες και την έχει δει Ομπάμας (ή μήπως Ο Μπάμιας;) τελευταία έχει «ξεφύγει» σε άλλα επίπεδα και έχει γίνει περίγελος σε όλη την χώρα!

Τι κάνει λοιπόν ο εν λόγω; Σαλτάρισε εντελώς και αφού πρώτα παράτησε ότι άλλο έκανε για να έχει ελεύθερο χρόνο (λες και στην δημόσια δουλειά του ή στις άλλες θέσεις που ήταν διορισμένος παρήγαγε κανένα …κοπιαστικό έργο!) άρχισε να τηλεφωνεί σε κάθε πιθανό και απίθανο μέλος του κόμματος της αρεσκείας του δηλώνοντας πως «είμαι ο ……………….. και θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης» ενώ στις περιπτώσεις που οι συνομιλητές του από την άλλη άκρη της γραμμής τον πήραν χαμπάρι (και δεν ήταν λίγοι) το διόρθωνε λέγοντας «θα ήθελα πολύ να είμαι υποψήφιος βουλευτής».

Ποιους καλεί; Τους πάντες! Βουλευτές, υφυπουργούς, υπουργούς, γενικούς γραμματείς, υπαλλήλους του κόμματος, συνεργάτες βουλευτών και λοιπών παραγόντων, δημάρχους ενώ φήμες που τον θέλουν να έχει καλέσει και όλες τις απλήρωτες καθαρίστριες του κόμματός του δεν έχουν επιβεβαιωθεί. (ακόμη!) Το πως αντιδρούν όλοι αυτοί που λαμβάνουν τα τηλεφωνήματα του «εν λόγω» δεν μπορούμε να το αναφέρουμε γιατί οι αντιδράσεις ποικίλουν, από γέλια μέχρι και απαντήσεις επιπέδου λογοκρισίας… «18+».

Τώρα βέβαια το πως ένας παράγοντας (κυριολεκτικά) «για τα πανηγύρια» (αφού αυτή είναι η αληθινή ιδιότητά του – οι χαιρετούρες, τα χαμόγελα και τα πανηγύρια) την είδε πολιτικός ηγέτης είναι άλλη υπόθεση. Αλλωστε δεν είναι και πολύ μακρινή υπόθεση εκείνες οι εκλογές στις οποίες πίστευε πως θα εκλεγεί και γνωστή λαϊκοσκυλέ τραγουδιάρα του Κέντρου, μέχρι που τηλεοπτικός διασκεδαστής ανέλαβε να της «διορθώσει» το προφίλ και στο τέλος έμεινε στην Ιστορία ως «λαφριά»!

Ετσι και στην περίπτωσή μας ο «εν λόγω» με την αβάσταχτη ελαφρότητα που τον διακρίνει άρχισε να πιστεύει στους μύθους όταν τον πλησίασε το γνωστό «δημοσιογραφικό καρτέλ» της περιοχής μας τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια. Η δημοσιότητα σε ορισμένους ανθρώπους δεν αργεί να κάνει εμφανή τα σημάδια της κι έτσι ο άνθρωπός μας σιγά – σιγά έγινε μόνιμος «μαϊντανός» τους.

Στην συνέχεια ο «κύριος Τίποτα» της περιοχής μας προωθήθηκε σε θέσεις και καρέκλες από το γνωστό κομματικό παρακράτος της περιοχής που θέλει παντού ανδρείκελα και μαριονέτες που χαμογελούν και χαιρετούν τον κόσμο ώστε τα υπόλοιπα, τα ουσιώδη να τα αναλαμβάνουν οι άνθρωποι του συστήματος. Και στο τέλος κατάντησε να έχει ως αποκλειστικούς «χορηγούς επικοινωνίας» 2 – 3 βιζιτούδες της παρα-δημοσιογραφίας  και ένα μισθωμένο προπαγανδιστικό τσοντο-blog που το παίζει «μέσο ενημέρωσης»…

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Αφήστε μια απάντηση