breaking news

Δηλώνει «επάγγελμα ΠΑΣΟΚ», εξασφάλισε θέσεις και χρήμα και δεν πάτησε ούτε για να ψηφίσει στις εσωκομματικές

Μάρτιος 24th, 2012 | by rodopinews
Δηλώνει «επάγγελμα ΠΑΣΟΚ», εξασφάλισε θέσεις και χρήμα και δεν πάτησε ούτε για να ψηφίσει στις εσωκομματικές
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
2

Ανάστατοι οι τοπικοί πασόκοι από την συμπεριφορά συγκεκριμένου μέλους νομαρχιακής της ευρύτερης περιοχής μας!

Το εν λόγω μέλος που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι σκανδαλωδώς ευνοημένο σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο έχει όπως λένε οι πασόκοι χρόνια ολόκληρα να πατήσει σε συνεδριάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στην οποία ανήκει, όχι μόνο δεν πληρώνει την συνδρομή του εδώ και χρόνια ενώ το χρήμα το «φυσάει» (χάρη στα πολλαπλά βολέματα) αλλά ούτε καν πάτησε στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για να ψηφίσει Βενιζέλο ή Λευκό, έστω «για τα μάτια του κόσμου»!

Θα μπορούσε να είναι βέβαια μία ακόμη περίπτωση μέλους κόμματος που κάποια στιγμή απενεργοποιήθηκε ή έγινε αδιάφορος πολίτης. Κι όμως δεν είναι αφού όπως λένε οι σύντροφοι από το κόμμα, το εν λόγω μέλος δεν είναι ισότιμο με όλα τα άλλα αφού τα τελευταία χρόνια έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς από μηχανισμούς «περίεργους» έτσι ώστε όλα …να του πηγαίνουν «δεξιά»!

Δεν είναι μόνο οι θέσεις (λένε οι κακές γλώσσες) τις οποίες κατά καιρούς λαμβάνει σε διάφορες υπηρεσίες με εντολές άνωθεν, δεν είναι μόνο οι πολλαπλοί μισθοί που πέφτουν κάθε μήνα, δεν είναι μόνο πως πέραν τούτων λαμβάνει και δημόσια έργα στην επιχείρησή του τα οποία θα ζήλευε και η …Κατερίνα Πελέκη (σύζυγος Γιώργου Βουλγαράκη!) αλλά είναι και ο τρόπος που συμμετείχε σε αυτοδιοικητικές εκλογές που κίνησε τις υποψίες αφού «με το στανιό» εμφανίστηκε να παίρνει μαζικές ψήφους από απομακρυσμένα εκλογικά τμήματα στο «Τέρμα Θεού», σε περιοχή που κανείς δεν θα είχε λόγο ούτε να γνωρίζει το συγκεκριμένο όνομα, πόσο μάλλον περισσότερο να το ψηφίσει, ειδικά δε από ψηφοφόρους που μιλούν άλλη γλώσσα και έχουν άλλο θρήσκευμα!

Οι πασόκοι της συγκεκριμένης νομαρχιακής λοιπόν (ορισμένοι εκ των οποίων για τις λειτουργίες του φορέα βάζουν κι από την τσέπη τους) φέρονται να είναι ανάστατοι και να ζητούν την διαγραφή του εν λόγω μέλους αλλά …το «εν λόγω» φαίνεται να γράφει τους πασόκους στα παλαιότερα των (πανάκριβων) υποδημάτων του! Καθόλου περίεργο αφού τόσα χρόνια και με τις κατάλληλες διασυνδέσεις με το κατάλληλο πρόσωπο σε περιφερειακό επίπεδο κατάφερε (προφανώς με κρυφά ταλέντα που διαθέτει στην πολιτική) να καταλαμβάνει πολλαπλές δημόσιες θέσεις και όλως τυχαίως να εισρέει άφθονο χρήμα κάθε μήνα στο ταμείον (που ποτέ δεν είναι «μείον») δηλώνοντας σε στενούς φιλικούς κύκλους πως «για τους άλλους το ΠΑΣΟΚ είναι ομάδα ποδοσφαίρου, για μένα είναι επάγγελμα»! Και φυσικά συνεχίζει προκλητικά να απέχει από κάθε βαρετή κομματική διαδικασία αφού ούτως ή άλλως οι δουλειές πάνε πολύ καλά, τόσο που οι φήμες αναφέρουν πως για ένα επαγγελματικό ραντεβού με το εν λόγω «στέλεχος καριέρας» χρειάζεται να περιμένει κανείς κάμποσους μήνες στην ουρά!

Καλά κάνει κατά την γνώμη μας και τα έχει φορτώσει όλα στον κόκκορα! Αλλωστε θα ήταν χαζομάρα για ένα κομματικό στέλεχος με τόση «ρέντα» (ας είναι καλά ο γνωστός πλανήτης στον οποίο έγινε δορυφόρος μια ρομαντική νύχτα με πανσέληνο) να χάνει τον καιρό του με αχρείαστες λεπτομέρειες, δηλαδή να «αφήσει τον γάμο για να πάει ….στα πουρνάρια»!

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

2 Comments

  1. NANOS says:

    ΓΙΑ ΤΗ MARY CLAIRE ΛΕΤΕ??Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ….ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…..ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!

  2. Δεν καταλαβαίνουμε το σχόλιο… Μια χαρά είναι το περιοδικό αν κι εμείς ως αγοράκια προτιμάμε τα περιοδικά αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση