breaking news

Η πασοκο-γυναίκα – «φίλη του Προέδρου» στην Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας

Ιανουάριος 26th, 2012 | by rodopinews
Η πασοκο-γυναίκα – «φίλη του Προέδρου» στην Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

Δηλώνει άνθρωπος του Πολιτισμού αλλά και φίλη του Προέδρου! Δεν έχει βέβαια διευκρινίσει ποιον ακριβώς πρωτόγονο πολιτισμό εννοεί ή αν η φιλία που έχει είναι …με τον Πρόεδρο του Χαρτούμ!

Στον ελεύθερό της χρόνο διορίζεται σε δημόσιες υψηλόβαθμες θέσεις μέσω κομματικών τηλεφωνημάτων (είπαμε …Πολιτισμός!) ώστε στη συνέχει να γεμίσει με «πακέτα» συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ και εκδοτικές επιχειρήσεις, ενώ στην συνέχεια απολαμβάνει της δημοσιότητας που αυτά τα μαγαζιά της δίνουν προφανώς αξιοκρατικά και δίκαια. Ενα άλλο χόμπι της επίσης είναι να παρεισφρύει σαν την τσουτσού σε κάθε πιθανό και απίθανο χώρο (στην πολιτική, στην αυτοδιοίκηση, ακόμη και στον Δήμο όπου διαθέτει …το εξοχικό της!) και να μπαίνει μπροστά σε διάφορες διαδικασίες έχοντας γνώμη και άποψη (λες και κανείς την ρώτησε…) ή σε δημόσιες εκδηλώσεις παριστάνοντας τον παράγοντα! Οπου βέβαια έχουν πάρει χαμπάρι για τι νούμερο πρόκειται έχει πάρει πόδι οικογενειακώς αλλά αυτό δε την πτοεί καθόλου αφού συνεχίζει να παραγοντίζεται σε όλα τα υπόλοιπα, όπου ακόμη δε την γνωρίζουν ή απλά την ανέχονται.

Το κανονικό της επάγγελμα όμως δεν είναι αυτό, ούτε οι υψηλόβαθμες θέσεις, ούτε τα πακέτα σε εκδότες, ούτε ο τσουτσου-παραγοντισμός. Η κύρια λοιπόν ασχολία της είναι οι κάθε λογής κομματικές παγαποντιές και λαμογιές κι όχι μόνο στο κόμμα που συμμετέχει αλλά και στο άλλο, όπου κουμάντο κάνει ο τοπικός πρώην πανίσχυρος γνωστός πολιτικός. Τρέχει λοιπόν παντού, «κάνει παιχνίδι» σε εκλογές τρέχοντας και μοιράζοντας ψηφοδέλτια ενώ στην συνέχεια και αμέσως μετά τις εκλογές αν δε της γίνει άμεσα κάποιο συγκεκριμένο χατήρι (συνήθως κάτι σε διορισμό συγγενικού της προσώπου) ξεκινά άμεσα πόλεμο με κάθε αθέμιτο μέσο, τηλεφωνήματα στα κεντρικά του κόμματος για ρουφιανιές και χαφιεδισμούς, συκοφαντίες σε όλη την πόλη, συγγραφή προβοκατόρικων σχολίων σε διάφορα ανώνυμα τσοντο-blogs με ψευδώνυμο που θυμίζει …εσπεριδοειδές!

Αυτή λοιπόν την πασοκο-γυναίκα, γνωστή στην πόλη της για …το τρισδιάστατο (πολιτισμικό;) μέγεθός της είδαν πολλοί να έρχεται συνάμενη – κουνάμενη στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας και να στρογγυλοκάθεται άνετα στις θέσεις που προοριζόταν για τους …φορείς της περιοχής! Να διευκρινίσουμε εδώ πως φορείς που συμμετείχαν στην Διαβούλευση επισήμως ήταν αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι σωματείων και συνεταιρισμών, οργανισμών κ.ο.κ. κι όχι ο κάθε πικραμένος και η κάθε κακομοίρα που είδε φως και μπήκε για να φάει σάντουιτς!

Ηρθε λοιπόν η τρισδιάστατη κυρία στην εκδήλωση και αμέσως μετά την έλευσή της στο κτίριο το έριξε στον διαδρομισμό και στο μπίρι – μπίρι με κάθε γνωστό και άγνωστο παρευρισκόμενο παράγοντα ή και κατά φαντασίαν παράγοντα (όμοιό της δηλαδή – όσους ακόμη αντέχουν και της μιλάνε μέσα στην πόλη) και στην συνέχεια αφού κόλλησε με το «έτσι θέλω» δίπλα σε δημάρχους, προέδρους, περιφερειακούς παράγοντες, αντιπεριφερειάρχες και άλλους πήγε και στρογγυλοκάθησε μια χαρά στις θέσεις που προοριζόταν για τους φορείς!

Το ζήτημα βέβαια είναι πως το όνομά της μάλλον δεν ήταν στο παρουσιολόγιο και η ίδια παρέλειψε να μας ενημερώσει το σόι «φορέας» τελικά είναι! Μήπως φορέας του Πολιτισμού; Μήπως τραυματιοφορέας; Η μήπως …φορέας του AIDS;

Το ερευνούμε και στο επόμενο πασοκο-ρεπορτάζ ευελπιστούμε να έχουμε νεότερα!

Ευτυχώς πάντως που η τρισδιάστατη συντρόφισα έφυγε σχετικά νωρίς από την αίθουσα και δεν δόθηκε αφορμή για άλλου είδους σχόλια…

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

Αφήστε μια απάντηση