breaking news

Βλαχάρα TV: ποιοτική τηλεοπτική ενημέρωση για (κ)όλους

Ιανουάριος 12th, 2012 | by rodopinews
Βλαχάρα TV: ποιοτική τηλεοπτική ενημέρωση για (κ)όλους
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
5

Ενας αποτυχημένος των εκλογών καλεί σε (μισθωμένη) εκπομπή παπαρολογίας (σπορ στο οποίο όμως είναι άκρως πετυχημένος) που παρουσιάζει σε γνωστό τσοντοκάναλο τους εξής:

 • Εναν αποτυχημένο της δημοσιογραφίας που στα διαλείμματα της ενασχόλησης με το τσοντο-blog του ασχολείται με τους διορισμούς του στο δημόσιο στις καλύτερες ρουσφετολογικές θέσεις από το  παράθυρο, σπορ στο οποίο όμως είναι άκρως πετυχημένος.
 • Μία αποτυχημένη μεγαλο-κυρία των ΜΜΕ που έχει να πληρώσει ολόκληρο μισθό στους υπαλλήλους της από τότε που ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε στην Ινδία, ωστόσο δεν παραλείπει όπως και κάθε άλλη όμοιά της στην πόλη της να το παίζει «της κουλτούρας και του πολιτισμού» με το αζημίωτο.
 • Και δυστυχώς όχι μόνο αυτούς!

Τι λέτε να συζήτησαν όλοι οι παραπάνω;

 • Την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, την οικονομική κρίση στην οποία μας έφερε το κακό ΠΑΣΟΚ και τις μεγάλες επιτυχίες τους στην δημοσιογραφία!
 • Το πως κατάφεραν εν μέσω κρίσης κι ενώ η γριά χάνει την σύνταξή της αυτοί και αυτές να αυξήσουν τα έσοδά τους από ρουσφέτια, βίζιτες και κρατικές επιχορηγήσεις!
 • Το αγαπημένο τους ζώδιο, το χρώμα ματιών του  αγαπημένου τους βουλευτή …και την τιμή της μετοχής της Benetton!
 • Την όπερα Gumulja la Vizita του διάσημου Ιταλού κλασικού συνθέτη Antonio – Eury Rousfetoni!
 • Αλλα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας του βάλτου…

Ο ευρών κερδίζει ένα ταξίδι για δύο στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής – κάτω από το άγαλμα του Καραθοδωρή!

 

Σχόλια αναγνωστών

comments

5 Comments

 1. Τι απόρρητα είναι αυτά; Σαν τους φάκελους της Στάζι;; Σαν το φάκελο της Κύπρου;;;; Σαν τα πιστοποιητικά «δημοσιογραφίας» του τσοντο-blogger Λαλάκη;;;;;;;; Εχουμε μεγάλη απορία να μάθουμε…..

 2. Εκτός κι αν τα …απόρρητα του Νέστωρα είναι σε ευρώ!!!!!

 3. Anonymos says:

  Απόρρητα απόρρητα. Εφεραν κάποιοι κάτι παλιές ταμπακέρες κ φωτογραφίες, τις είδαν 200 άτομα, τσέπωσαν κάποιοι μερικές χιλιάδες ευρώ κ το θαύμα έγινε. Αποκτήσαμε πολιτισμό κ κουλτούρα !!! Έκτοτε… η τύχη των ντοκουμέντων του Νέστωρα αγνοείται.

  υγ : Αλήθεια, ο λαλάκης τσοντομπλόγκερ τι έκανε στην εκπομπή; Δημοσιογράφος δεν είναι, μμε δεν έχει, να μιλάει δεν ξέρει, τι έκανε; Εκτός κι αν είχε κανένα αφιέρωμα για τις σκυλίτσες. Πχ… «η σκυλίτσα σας τρώει πολύ; Θέλετε να την αδυνατίσετε;». Ρε τον κο Παρουσιαστή, δεν ήξερα ότι είναι κ φιλόζωος κ κάνει ανάλογες εκπομπές. Θα τον παρακολουθώ από δω κ πέρα. Παράληψις μου.

 4. Anonymos says:

  Αληθεύει ότι ο κος Παρουσιαστής δεν έκανε την προηγούμενη εβδομάδα εκπομπή επειδή κανένας δεν ήθελε να πάει για καλεσμένος. Κ αληθεύει, επίσης, ότι έβαλε τη μία εκ των παρευρισκομένων κ αυτή παρακαλούσε επί μια εβδομάδα κόσμο κ κοσμάκη να πάει για να γίνει τελικά η εκπομπή; Κ μαζεύτηκε η σάρα κ η μάρα;;; Χαχαχα.

 5. Εφεραν ταμπακιέρες και φωτογραφίες, μοιράστηκαν χρήματα…. Σαν μοναστήρι μας ακούγεται!!! Περίεργα πράματα… Οσο για τον Λαλάκη έχει ανυπέρ-βλητα ταλέντα, ένας «δημοκρατικός» νέος που παλεύει για ένα καλύτερο αύριο. Ρουφιανεύει κόσμο με χαφιεδόχαρτα σε συνεργασία με άλλα τετράποδα πλάσματα της πόλης για να απολυθούν άλλοι και να διοριστούν αυτοί, μπαίνει στα καλύτερα ρουσφέτια… Ο καλύτερος εκπρόσωπος του Πολιτισμού της περιοχής του! Ποια περιοχή είναι δεν λέμε όμως… Εμείς τουλάχιστο εδώ είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε τετοια φαινόμενα!

Αφήστε μια απάντηση