breaking news

Βγαίνουμε από το ευρώ, έρχεται στρατιωτική κυβέρνηση – όλη η αλήθεια!

Σεπτέμβριος 13th, 2011 | by rodopinews
Βγαίνουμε από το ευρώ, έρχεται στρατιωτική κυβέρνηση – όλη η αλήθεια!
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
0

ΠΛΑΝΗΤΗΣ «Χ» 2012 – ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ!

Τέρμα τα ψέματα αγαπητοί αναγνώστες! Αποφασίσαμε να αλλάξουμε στρατόπεδο και πλέον να σας μεταφέρουμε όλες τις συγκλονιστικές αλήθειες των αθηνέζικων βοθροκάναλων και των ιστολογίων γνωστών και μη εξαιρετέων ρουσφετο-πασοκοδεξιο-διορισμένων τσοντο-bloggers! Με το συμπάθιο δηλαδή αλλά δε μπορούμε τόσα χρόνια να είμαστε (κυριολεκτικά!) τζάμπα μάγκες! Είναι άλλωστε χαζό να είσαι εθελοντής όταν τριγύρω σου χορεύεουν τα ρουσφετο-δις! Το γυρνάμε λοιπόν κι εμείς στην …έγκυρη δημοσιογραφία. Δε μπορεί, όλο καμία θέση συμβούλου θα τσιμπήσουμε με κανένα 3χίλιαρο…

Βουρ!

ΕΛΛΑΣ 2012

Επειτα από πολύμηνες μάχες σώμα με σώμα οι εξεγερμένοι – αγανακτισμένοι Ελληναράδες καταφέρνουν να κερδίσουν τον Εμφύλιο και να διώξουν την «προδοτική» – «ανθελληνική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο μνημόνιο και μας πήρε όλα τα φράγκα (άσπρα και μαύρα), μας έκλεισε τις ΜΚΟ, μας ακύρωσε τα μαύρα κονδύλια και μας έδιωξε από τα ρουσφέτια στα οποία ήμασταν διορισμένοι. Ο ίδιος ο ΓΑΠ, το υπουργικό του συμβούλιο, σύμβουλοι, συνεργάτες και όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ φεύγουν με ελικόπτερο, όπως οι Ελληναράδες είχαν άλλωστε προβλέψει!

Βεβαίως χρειάζονται χιλιάδες ελικόπτερα ενώ η ίδια η επιχείρηση εκκένωσης διαρκεί μήνες. Προς βοήθεια σπεύδουν νταλίκες και ταξί, αεροπλάνα και βαπόρια αλλά και 4 Canadair που είχαν ξεμείνει από τις περσινές πυρκαγιές. Στο τέλος, το πολεμικό συμβούλιο των Ελληναράδων ψάχνει απεγνωσμένα πολιτική δύναμη με κύρος για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και οι σκέψεις όλων πηγαίνουν στην προηγούμενη ελληνοκεντρική – εθνικοπατριωτική κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Ετσι καλούνται από την εφεδρεία όλοι οι πρώην υπουργοί αλλά και ο «κουρασμένος» για να αναλάβουν.

Τι το ήθελαν; Αφού το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κώστας ήταν να μιμηθεί τον Γιώργο Παπανδρέου! Πως ο δεύτερος υποθήκευσε τις μελλοντικές χρηματοδοτήσεις του κόμματος για να φτιάξει νέα γραφεία με γυμναστήρια, διαδρόμους, σάουνες κλπ; Ετσι τώρα ο Κώστας υποθηκεύει τα πάντα για να φτιάξει αίθουσα μπιλιάρδο, play station και λοιπών video games! Σαλτάρουν οι Ελληναράδες του μεταβατικού πολεμικού συμβουλίου και διώχνουν αμέσως τον Κώστα και τους υπουργούς του και καλούν δημοσίως τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ιδρύσουν «Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και Συνεργασίας» μεταξύ τους. Ετσι το Κόμμα Καραβανάδων Ελλάδος, το ΚΟμμα ΠΑπάδων και ΝΟΙκοκυράδων όπως και η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ελληναράδων Με (προχωρημένο) Αλσχάιμερ συγκροτούν Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να βγει η χώρα από την κρίση!

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Ετσι λοιπόν το πρώτο πράγμα που γίνεται είναι η έξοδος από το ευρώ και η είσοδος της χώρας …στο λέβα! Στην γειτονική Βουλγαρία ήδη έχουν ξεκινήσει να τυπώνουν φορτηγά ολόκληρα με το νέο μας νόμισμα ενώ δεκάδες μπρατσαράδες του Μπορίσωφ φρουρούν το εργοστάσιο νύχτα – μέρα και συνοδεύουν τα φορτηγά μέχρι τα σύνορα. Εκεί τα παραλαμβάνουν δικοί μας Ελληναράδες κομάντος του Στρατού και τα μεταφέρουν σε εγχώρια διανυκτερεύοντα μπουζουκτσίδικα όπου αφού γίνει η καταμέτρηση, υπεύθυνοι του Επαναστατικού Υπουργείου Οικονομικών κάνουν τη δίκαιη μοιρασιά των κονδυλίων: 35% για τον Στρατό, 30% για την Εκκλησία,  20% για την Ελληναράδικη Κυβέρνηση, 13% για έργα, δρόμους, πλατείες και 2% για λοιπές ανάγκες.

Πατριωτικό καθήκον της νέας Επαναστατικής Κυβέρνησης είναι να επαναπροσληφθούν όλοι οι αδίκως απολυθέντες από την προηγούμενη «προδοτική» και «ανθελληνική» κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (όσοι συμμετείχαν σε περισσότερα των 2 ρουσφετιών και κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες κομματικών γραφείων και γκαρσονιερών για τουλάχιστο 3 μήνες) και να επαναπροωθηθούν στον Δημόσιο Τομέα ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιτευχθεί το σύνθημα: «Βασικός Μισθός Οσο Ενα Ζάσταβα – Περισσότεροι Δημόσιοι Υπάλληλοι κι από την Βόρειο Κορέα»!

Και πριν προλάβουν να συμβούν αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές στη χώρα μας, συνεργείο των «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας εισβάλει στα παράνομα στούντιο όπου γυριζόταν η παραπάνω ταινία και συλλαμβάνει τους συντελεστές και πρωταγωνιστές της. Μεταξύ τους 2 γνωστές ξανθιές πορνοστάρ, ένας κακομοίρης τσοντο-blogger που «άνεργος» έχτισε τριόροφο και οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί πασόκοι τον διόρισαν «γιατί είχε ανάγκη» (ξέρεις πόσο πήγε ο σοβάς;), 2 – 3 κυρίες δημοσιογράφοι ελεύθερου χρόνου με κύριο επάγγελμα τις «παραγωγές – προαγωγές» ταλέντων οριζοντίας επαγγελματικής αποκατάστασης, ένας πρόσφατα απόστρατος που κυκλοφορούσε ακόμη με στολή, μία βίζιτα με διευθυντικά καθήκοντα κι ένας πρώην υπουργός – επενδυτής με φιλοδοξίες φύρερ – πλανητάρχη.

Και έζησαν αυτοί καλά, μέσα στο ίδρυμα…

Σχόλια αναγνωστών

comments

Αφήστε μια απάντηση