breaking news

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ …ΗΠΙΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ!

Αύγουστος 5th, 2010 | by rodopinews
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ …ΗΠΙΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ!
Ο ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
3

ΒΙΝΤΕΟ & ΗΧΗΤΙΚΟ

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Περιφερειάρχης ΑΜΘ Θεοδώρα Κόκλα σε ερώτηση του δημοσιογράφου της «Φωνής της Ροδόπης» Λευτέρη Γλερίδη. Ούτε λίγο – ούτε πολύ παραδέχτηκε πως η ίδια επισκέφτηκε μπαρ στο Κολωνάκι και κατανάλωσε προϊόντα (μεταξύ των οποίων και ουίσκι) αξίας 210 ευρώ!

Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι τι είδους ποτά και ξηρούς καρπούς προτιμά κάποιο δημόσιο πρόσωπο (αιρετό ή μη) στις νυχτερινές ή ημερήσιες εξόδους του αλλά το γεγονός πως δημόσιοι λειτουργοί έχουν το δικαίωμα να χρεώνουν τέτοιου είδους δραστηριότητές τους στο Ελληνικό Δημόσιο και να τα πληρώνει ο ελληνικός λαός! Τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν άνθρωποι που λαμβάνουν ακόμη και μικρότερη σύνταξη από τα 210 ευρώ του γεύματος και των ουισκίων της Θεοδώρας Κόκλα!

Μάλιστα τίθεται ακόμη ένα θέμα, αυτό της ώρας κατά την οποία σύμφωνα με την εφημερίδα κόπηκε το συγκεκριμένο τιμολόγιο, δηλαδή στις 1 τα ξημερώματα. Εφ όσον κατά την Περιφερειάρχη ΑΜΘ επρόκειτο για «γεύμα εργασίας» δε θα πρέπει αυτό να αποδειχτεί κι από άλλα στοιχεία; Οπως τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα αυτό το «γεύμα εργασίας», αν οι …εργαζόμενοι του «γεύματος» στο συγκεκριμένο νυχτερινό κατάστημα είχαν στη διάθεσή τους άνετο χώρο ή «συνεργάστηκαν» στα όρθια (η εφημερίδα μιλά για μπαρ κι όχι για εστιατόριο) κι αν για την εργασία τους αυτή τα συγκεκριμένα στελέχη της Περιφέρειας λόγω του προχωρημένου της ώρας χρέωναν στην υπηρεσία τους και …υπερωρίες!

Η αρχή είχε γίνει με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φωνή της Ροδόπης» το οποίο κατήγγειλε «ξενύχτια και γλέντια» στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ τα οποία χρέωναν στον ελληνικό λαό:

http://fonirodopis.gr/press/?p=18799

Αμέσως μετά το δημοσίευμα και σύμφωνα με νεότερες καταγγελίες της ίδιας εφημερίδας, η Περιφερειάρης ΑΜΘ Θεοδώρα Κόκλα αντί να ενδιαφερθεί να μάθει τι συνέβη με την υπόθεση των εξόδων και …των ουισκίων, έσπευσε να διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστώσει από που προήλθε η διαρροή των πληροφοριών αυτών προς την εφημερίδα!

http://fonirodopis.gr/press/?p=19198

Επειτα και από το σημερινό, η εφημερίδα συνεχίζει τις καταγγελίες για την Περιφερειάρχη ΑΜΘ αποδεσμεύοντας πληροφορίες πως η ίδια κατά την επίσκεψή της στην οικογένειά της κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, χρέωσε τα έξοδα μετακίνησης στην υπηρεσία της!

http://fonirodopis.gr/press/?p=19280

Ανάλογα δημοσιεύματα που όμως δεν κατονομάζουν πρόσωπα και καταστάσεις, είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες και στο blog Παρέμβαση.

http://paremvasikomotini.blogspot.com/2010/07/blog-post_8154.html

http://paremvasikomotini.blogspot.com/2010/08/blog-post_03.html

Και η εφημερίδα αλλά και το blog αναφέρουν επίσης εκτιμήσεις (η εφημερίδα επώνυμα και το blog ανώνυμα αλλά «φωτογραφικά») πως η Θεοδώρα Κόκλα θα «φύγει» από την Περιφέρεια ΑΜΘ νωρίτερα από τους άλλους μη αιρετούς Περιφερειάρχες, ίσως λόγω παραίτησης!

http://fonirodopis.gr/press/?p=19280

http://paremvasikomotini.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html

Τα όσα ελέχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ μεταξύ δημοσιογράφου και Περιφερειάρχη καταγράφηκαν από όλα τα παρευρισκόμενα ΜΜΕ. Δε ξέρουμε ποια τα μετέδωσαν και ποια δεν πρόκειται να τα μεταδώσουν, αφού ως γνωστόν η δημοσιογραφία στη Ροδόπη δεν φημίζεται …για τον αποκαλυπτικό της χαρακτήρα.

Αυτό που έχουμε όμως να επισημάνουμε είναι η εμφανής ενόχληση της Θεοδώρας Κόκλα από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας και τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, σε σημείο που να τον ειρωνεύεται για τις αποκαλύψεις των 7 σχετικών τιμολογίων που ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα κάνει στα τέλη Αυγούστου (μετά την καλοκαιρινή διακοπή έκδοσης της εφημερίδας) αλλά και να τον «προειδοποιεί» σε αυστηρό τόνο να …προσέχει!

Το RodopiNews.gr παρουσιάζει όλο το διάλογο μεταξύ δημοσιογράφου και Θεοδώρας Κόκλα.

Δείτε το βίντεο:

Επειδή το βίντεο στο τέλος κόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων, παραθέτουμε και το ανάλογο ηχητικό στο τέλος του οποίου ακούγονται οι ειρωνίες και οι «προειδοποιήσεις» της Θεοδώρας Κόκλα προς τον δημοσιογράφο.

Παρακολουθήστε το ηχητικό:

Σχόλια αναγνωστών

comments